Теленор дава мегабайти срещу гледане на реклама

Абонатите на Теленор ще получават безплатно мегабайти срещу гледане на реклама
(снимка: CC0 Public Domain)

Приложение SmartAd дава възможност на абонатите на Теленор да получат безплатно допълнителни мегабайти за мобилен интернет на максимална скорост срещу разглеждане на рекламно съдържание, съобщиха от компанията.

Приложението SmartAd е достъпно за устройства, работещи с операционна система Android, и може да бъде използвано от всички частни и бизнес клиенти на оператора. То се сваля безплатно от секция „Услуги” в приложението MyTelenor или от Google Play.

За да могат да се възползват от SmartAd, потребителите трябва да регистрират чрез телефонния си номер свой профил в приложението, като отбележат интересите си, на които ще се базират предложените рекламни клипове.

При успешни инсталация и регистрация в приложението SmartAd, потребителите ще получат еднократно 2000 MB за мобилен интернет на максимална скорост. След това, при ежедневно гледане на предложените рекламни клипове, потребителите ще получават по 500 MB на всеки десет дни.

Всеки от допълнителните пакети е с валидност 30 дни от датата на активиране и важи само на територията на България, уточниха от телекома.

SmartAd показва до 15 рекламни клипа на ден, при отключване на смартфона. Потребителите могат да изберат също дали да виждат рекламни клипове при входящи и изходящи обаждания. Клиповете  са с продължителност до 6 секунди и без звук.

Съдържанието, което ще се покаже през деня, се зарежда автоматично, като при наличие на Wi-Fi дори един път в деня, не се изразходват MB от наличния пакет за мобилен интернет.

Рекламите, които се излъчват в SmartAd, са базирани на възрастта и предпочитанията на потребителя, като приложението може да се използва от деца, с разрешението на родител.

Коментари по темата: „Теленор дава мегабайти срещу гледане на реклама”

добавете коментар...

  1. Цвети

    Искам

  2. Марин

    Искам

  3. Иво

    Искам

  4. Marica

    Iskam

  5. Алекси

    Искам

  6. Хисто

    Искааам

  7. рилчо

    Искам и асс

  8. Georgi

    A kakvo shte razerem za tqh

  9. виолета

    Искам

  10. ха

    Аз пък ще почакам да пуснат безплатен мобилен абонамент срещу гледане на реклами.

Коментар