Xiaomi Mi Band 5 – нова смарт гривна с редица подобрения

Xiaomi Mi Band 5 е значително подобрен модел смарт гривна на достъпна цена

Смарт гривните на Xiaomi са еталон за качество и функционалност в сегмента на носимата електроника. Сега компанията пуска обновения модел Mi Band 5, който идва с редица подобрения във възможностите.

Седем акцента поставя онлайн магазинът Geekbuying в анонса на Xiaomi Mi Band 5 – новата смарт гривна е достъпна за предварителни поръчки на цена от  $39,99 с купон за отстъпка 8THMiBand5 и безплатна доставка. Ето и най-важните подобрения на модела:

Xiaomi Mi Band 5 в черен цвят е достъпна за предварителни поръчки на атрактивна цена

Екранът на носимата смарт джаджа е станал по-голям с 20% – от 0,95 инча на 1,2 инча – и се отличава с динамични цветове. Това е сензорен дисплей по технология OLED с резолюция 128х80 пиксела и тъч бутони.

На второ място се акцентира върху магнитното зареждане на Xiaomi Mi Band 5. Интерфейсът за зареждане е преместен под сензора за пулс, а дизайнът с двуточков контакт и зареждането с едно докосване спестяват нуждата от често разглобяване на циферблата.

Подобреният професионален сензор на Mi Band 5 следи по-прецизно здравните показатели

Моделът идва със значително усъвършенстван професионален сензор. Подобрената версия на чипа измерва по-прецизно здравните показатели, вкл. сърдечния ритъм, и дава ценна информация за изгорени калории, изминато разстояние и др.

Xiaomi Mi Band 5 предлага още поддръжка на NFC Unionpay Quickpass за лесни безконтакнни плащания, 11 спортни режима, управление на отдалечена камера и нов женски режим за здравен мониторинг.

Една от новите функции на Xiaomi Mi Band 5 е удобното магнитно зареждане

В допълнение, гривната е водоустойчива по стандарта 5ATM и използва безжичен интерфейс Bluetooth 5.0. Гривната е съвместима със смартфони под управление Android 4.4, iOS 9.0 и по-нови версии на двете най-популярни мобилни платформи.

Сред останалите полезни функции на Xiaomi Mi Band 5 са възможността за отключване на смартфона без парола, известията за телефонни обаждания и съобщения, показването на часа и времето, аларма чрез вибрации и др.

Xiaomi Mi Band 5 е налична в няколко цветови варианта за различни вкусове

Смарт гривната се захранва от литиево-полимерна батерия с капацитет 120 mAh, която поддържа гривната в стендбай режим до 20 дни. Налична е в няколко цветови варианта, като обявената с отстъпка цена е за модела с черен цвят. Комплектът включва гривната, зарядно и документация.

Купи: Xiaomi Mi Band 5 – за $39,99 с купон за отстъпка 8THMiBand5 и безплатна доставка

Коментари по темата: „Xiaomi Mi Band 5 – нова смарт гривна с редица подобрения”

добавете коментар...

  1. Firefighter

    11.12.20 г. в Алиекспрес 43 лв. Пристигна днес.

  2. Петя Жекова

    Всяка марка си има оторизиран сервиз в България. Според зависи от вносителя, или я поправят или правят директна замяна

  3. haha

    @Иван: Те са нечупливи

  4. Mafozy

    53 лв в Али експрес

  5. Иван

    Предполагам ,че е в гаранция.Но ако се случи нещо в сервис в китай ли трябва да го пращам.

Коментар