Виваком пуска IPTV и през други интернет доставчици

VIVA IPTV GO се доставя със специален нов приемник Skyworth HPH07
(снимка: Виваком)

От днес потребителите у нас могат да ползват интерактивна телевизия (IPTV) от Виваком, дори ако са свързани към друг интернет доставчик, съобщиха от телекома. Това е възможно с нова услуга VIVA IPTV GO, която изисква единствено интернет свързаност.

VIVA IPTV GO позволява използване на до 2 приемника едновременно, а до края на август услугата е без активационна такса. С интерактивна телевизия от Виваком в чужда интернет мрежа потребителите получават достъп до пакет с до 70+ канала, над 25 от които с HD качество, както и възможност да активират допълнително съдържание според интересите си.

Услугата работи през всяка интернет мрежа, като може да се използва както през Wi-Fi, така чрез LAN връзка. Предлага се с едногодишни и двугодишни договори и се заявява и получава в магазините на Виваком или в онлайн магазина на компанията.

VIVA IPTV GO се доставя със специален нов приемник Skyworth HPH07, който идва заедно с подобрено дистанционно със съкратено време за реакция и по-лесно управление.

Услугата е с обновения облик и функционалности на стандартната интерактивна телевизия от Виваком. Включва възможност за създаване на лични профили, препоръки на база предпочитания, персонализирана подредба на съдържанието, допълнителна информация за футболните мачове в реално време и улеснено търсене на филми и предавания.

VIVA IPTV GO се предлага на промоционална цена от 14,99 лв. на месец, а за всеки втори заявен приемник клиентите доплащат по 10 лв. на месец, уточниха от Виваком.

Коментари по темата: „Виваком пуска IPTV и през други интернет доставчици”

добавете коментар...

  1. 112

    Интересно предложение но за съжаление това е само допълнителна услуга.
    Не видях в сайта им да може да се ползва самостоятелно.

  2. Saevar

    с Raspbian (VERSION=10 buster) вече почти година, ето линк от къде си го купих, идва със малко вентилаторче и не качва повече от 50 градуса процесора дори и на 4К видея
    “https://www.canakit.com/raspberry-pi-4-starter-max-kit.html”

  3. Jk

    коя операционна система използваш? Armbian?

    За Распбери знаех още от първият компютър, но отлагах покупката защото смятах че е бавен и миналата година като се появи 4-ката си го купих, но се оказа че съм избързал. Има още много неща да се подобрят най-вече ме дразни греенето като чушкопек. За hardkernel също знаех от доста време, но не бързах заради доставките от Корея(не исках да плащам мита и подобни и да вися в митниците за освобождаване на пратка). Сега вече знам няколко европейски магазина и си пазаря от EU. Най-любимия ми е Odroid N2 защото предлага добра производителност и не грее много.

  4. Saevar

    одроидите са отлични (имам такъв за VPN сървър у дома и owncloud) за ТВ-то у дома ползвам малинка 4, с распбиан, поддържа 4К видея има 2 HDMI, на него съм подкарал чрез КОДИ медия център руското IPTV както и всякакви торенти, просто е перфектно.

    PS
    а Фофачка е луд, той се възползва от лятната почивка на надзирателите си в лудницата и по му е лесно да щрака коментари 🙂

  5. Jk

    погледни темата тук

  6. Jk

    Недей споменава Русия, че ФоФу ще те налази веднага. хахаха
    Как са odroid-ите?
    Новият N+ е доста заинтригуващ.

  7. Saevar

    тези цени за БГ са много високи особено за това което получаваш а и приемник трябва… WTF, аз си купувам IPTV от руснаци със 1050 канала, 80 от тях спортни във HD (има и български канали), получаваш m3u листа която зареждаш във vlc player или в Коди медия център и с десен клик може да смениш езика на който говорят (ако е език който неразбираш) та това всичкото за 10 евро.

Коментар