Виваком пусна 4K съдържание за IPTV абонатите

Потребителите на интерактивна телевизия от Виваком ги очаква по-завладяващо изживяване
(снимка: CC0 Public Domain)

Виваком започна да предлага от днес 4K съдържание чрез специален допълнителен пакет от канали за потребителите на интерактивна телевизия (IPTV). Услугата е достъпна с новия приемник Skyworth HPH07, който идва в комплект с дистанционно със съкратено време за реакция и по-лесно управление.

Новият пакет включва 4 канала в 4K (Ultra HD) качество – Планета 4K, FunBox UHD, Luxe TV 4K и  Extasy 4K. Той може да се заяви в магазините на Виваком на цена от 4,99 лв. на месец с ДДС.

В рамките на ноември новите и настоящи клиенти на IPTV, които сключат нов или преподпишат текущ договор, ще получат пакета 4K Ultra без допълнително заплащане за целия срок на договора, уточниха от телекома.

4K стандартът предоставя 4 пъти по-висока резолюция на картината и 4 пъти по-високо качество от вече популярния HD формат. По-голямата детайлност и острота на картината осигуряват по-кинематографично и завладяващо преживяване за зрителите.

Интерактивната телевизия от Виваком вече е с обновен облик и функционалности, като предлага възможност за създаване на лични профили, препоръки на база предпочитания, персонализирана подредба на съдържанието, допълнителна информация за футболните мачове в реално време и улеснено търсене на филми и предавания.

Коментари по темата: „Виваком пусна 4K съдържание за IPTV абонатите”

добавете коментар...

  1. Бранско

    Защо не пуснете спортни 4К
    Цял живот фолк 4К,те такива програми и SD не трябва да има.

  2. Пламен

    Нищо не предлагат! Аз искам 4К, но нямам необходимите приемници, а *** не искат да ми предоставят такива.

  3. Петко

    *** Да ни предлагат чалгаджии. Та те са си в тубата от както го има 4К. Къде са научните, филмовите и спортните??? Но пък за жалост щом в 4К е 4 пъти по-добро качество картината! То в 8К ще са цените за спортните,филмовите и научните пакети!!! Така е в България. Няма Такава Държава???
    Но със Здраве да ги гледа, който може.

  4. Асан

    Planeta HD cool, ръчички го ееее.

  5. Николай Рибаров

    Да бе, ама само за Някои го има този пакет. За Габрово го няма, тъй че ще минавам на А1.

  6. Аз

    Безплатно си гледам всичко

  7. Епа добре

    Баш за планета нема да дам 5 лева

  8. Anonymous

    Да, като няма друго зрелище 4к дайте на обеднелите и затънали в кредити българи.

Коментар