Adata SE770G – външен SSD с RGB осветление

SE700G прави външните SSD дискове по-атрактивни с панела за RGB осветление
(снимка: Adata)

Нов външен SSD на Adata идва с панел за RGB осветление и достига скорости на четене/запис до 1000/800 MB/s. Моделът SE770G предлага интерфейс USB3.2 Gen 2 и реверсивна свързаност Type-C.

SE770G не е стандартният и скучен външен SSD. С просторния си RGB панел, той ще освети работното място у дома и в движение с ефектния си външен вид. В миналото външните SSD дискове бяха изтласкани в сянка, докато други украсени с RGB периферни устройства бяха в центъра на вниманието. С появата на SE700G и външните SSD дискове започват да блестят.

Снабден с интерфейс USB 3.2 Gen 2, моделът SE770G осигурява скорости на четене/запис до 1000/800 MB/s, което е до 12,5 пъти по-бързо от традиционните външни твърди дискове. Това означава, че устройството може да прехвърли 10GB 4K видео файл само за 20 секунди.

SE770G също така предлага USB Type-C свързаност, което означава безпроблемно включване, благодарение на симетричния дизайн на конектора, който влиза правилно всеки път, независимо от ориентацията.

И геймърите ще оценят  SE770G, не само заради високата производителност. В допълнение към стилистичното си RGB осветление, този SSD може да бъде свързан с конзоли за игра за разширено съхранение и по-бързо време за зареждане на играта.

SE700G може да прехвърли 10GB 4K видео файл само за 20 секунди
(снимка: Adata)

SE770G е съвестим с платформи Android, macOS и Windows, за да могат потребителите безпроблемно да споделят видеоклипове, снимки, музика и друго съдържание на множество устройства.

Adata SE770G се предлага с 3-годишна гаранция. Цените на устройството за българския пазар все още не са обявени.

Коментар