Приложение на Google ще позволи на всеки да печели

Снимането на обекти с цел картографиране е една от опциите за печелене в Task Mate
(екранна снимка: Task Mate)

Google тества напълно ново приложение, което ще даде шанс на абсолютно всеки човек да спечели пари, изпълнявайки прости задачи. Бета версия на апликацията вече се тества в Индия.

Приложението се нарича Task Mate и според достъпната към момента информация потребителите ще могат да изкарват пари, работейки директно със своите смартфони, съобщи 9to5Google. Самите задачи ще бъдат максимално опростени и предоставени от „бизнеса по целия свят”.

Така например, една възможна задача е превод от английски на родния език на потребителите. Друга задача, която ще носи пари на хората, е снимане на конкретен обект с цел по-нататъшно използване на снимката в програми за картографиране.

Потребителите ще могат във всеки момент да виждат колко пари са спечелили от вече потвърдени задачи. Task Mate също така ще предлага информация за това колко задачи са изпълнени.

В момента бета версия на мобилното приложение се тества сред потребители в Индия. „Ранният достъп” до Task Mate понастоящем е „ограничен до избрани тестери” чрез система за референтен код.

На по-високо ниво приложението позволява на потребителите да „намират задачи наблизо”, „да изпълнят задача, за да започнат да печелят” и след това да „осребрят приходите си”. Последното се извършва чрез регистрация на акаунт в електронен портфейл или при партньор за плащане в приложението.

Самите задачи се считат за „прости” от Google – те са категоризирани като „Седящи” или „Полеви задачи”, като във втория случай се отчита колко минути трябва да върви потребителят.

Въпреки това Google може директно да поиска изпълнение на задача. Например, „Отидете до показаното местоположение и направете снимка на витрината, след като сте там” – в този случай Google ще използва данните, за „да помогне за подобряване на картографските услуги”.

Засега няма информация кога ще излезе официалната версия на Task Mate и на кои други места по света осен Индия хората ще могат да се възползват от апликацията, за да спечелят пари.

Коментари по темата: „Приложение на Google ще позволи на всеки да печели”

добавете коментар...

  1. Ганка тъпче луканка

    Са сетиш лельо Мико!

  2. 007

    Ихааа разузнавателните служби вкарват люзъра в играта де волно де неволно….
    Пр. Отидете да снимате оградата на военно поделение от ъгъл в дадени координати и даден час и хоп периметровата охрана увисва…

Коментар