Xiaomi Viomi V2 Pro – още един бестселър за Black Friday

Роботът Xiaomi Viomi V2 Pro ще почисти умно и педантично жилището

Роботизираните прахосмукачки Viomi, предлагани на пазара от Xiomi, са хит при смарт уредите за дома. Те са интелигенти, прецизни и многофункционални, за да разтоварят хората от рутинните задължения по поддържане на чистотата в жилището.

Особено впечатляващ е моделът Xiaomi Viomi V2 Pro. Както се подразбира от самото наименование на робота (Pro), той е по-специален по отношение на параметрите. А сега, докато продължава да тече Black Friday кампанията, този смарт уред се предлага и на специална цена – за $334,99 в глобалния онлайн магазин Geekbuying с купон за отстъпка NNNV2PRONEW.

Смарт прахосмукачката Xiaomi Viomi V2 Pro поддържа три режима на работа

На първо място, V2 Pro поддържа три режима на работа – сухо почистване, мокро почистване и комбинация от сухо и мокро почистване. Нещо повече, роботът е способен да симулира ръчно почистване на пода, за да обходи всеки квадратен милиметър от поверената му площ, без да остави и прашинка.

Тази умна прахосмукачка използва специален 2-в-1 резервоар – за вода и прах, като двете части имат съответно обем 200 мл и 300 мл. Интелигентна електронна система контролира подаването на вода, така че да предпази чувствителни дървени настилки, и следи постоянно нивото на резервоара. Високоефективният HEPA филтър може да се мие и ползва многократно.

Xiaomi Viomi V2 Pro има всмукателна мощност 2100Pa и е безпощадна към боклука

Мощна и ефективна, тази вакуумна прахосмукачка ще събере педантично всичката прах, космите от домашни любимци, фините и дори по-едри частици по пода, даже ако са скрити около мебелите, под леглото или в ъглите. Прахосмукачката е безкомпромисна към замърсителите със своите 2100Pa всмукателна мощност.

Viomi V2 Pro разполага с ново поколение лазерна система за точно картографиране на помещението и изготвяне на най-оптималните маршрути за почистване в движение. Нещо повече, придружаващото мобилно приложение ще ви даде пълна картина на почистването и опции за контрол, вкл. задаване на виртуални стени и зони, които не искате да бъдат обхождани от робота.

Преодоляването на бариери с височина до 2 см не е проблем за Xiaomi Viomi V2 Pro

V2 Pro e оборудвана с цели 12 високочувствителни датчика. Благодарение на тяхната прецизна работа, роботът избягва препятствията по пътя си. Но същевременно е способен с лекота да преодолее прегради с височина до 2 см – например да се покатери на килима, да премине през кабел и т.н..

Казахме вече, че това е умна прахосмукачка. Когато зарядът на батерията привърши, роботът V2 Pro ще отиде самостоятелно до станцията за презареждане, а след това ще продължи почистването от там, където е прекъснал. С едно зареждане на батерията с капацитет 3200 мАч, роботът може да чисти в продължение на 2 часа.

Xiaomi Viomi V2 Pro е компактен уред, с ненатрапчив сив цвят

Този смарт уред за дома има размери 350x350x94,5 мм и тежи около 3,6 кг. Доставя се в комплект със споменатия по-горе резервоар 2-в-1, отделен резервор за вода с обем 550ML, отделна кутия за прах, странична четка, захранващ комплект, адаптер и моп принадлежности. Мобилното приложение Mi Home е достъпно за Android и iOS устройства.

При всички тези възможности и качеството на бранда Viomi, цената на прахосмукачката е повече от привлекателна. Можете да се сдобиете с този умен домашен помощник с поръчка от тук: Xiaomi Viomi V2 Pro Robot Vacuum Cleaner за $334,99 със специален купон за отстъпка NNNV2PRONEW и доставка от германски склад (за $6,62).

Коментар