Електрически диван на Xiaomi предлага и USB зареждане

Иновативният електрически диван на Xiaomi е създаден за максимален комфорт
(снимка: Xiaomi Youpin)

Xiaomi се прослави на световния пазар с качествени и достъпни като цена смартфони, но в последните години компанията диверсифицира бизнеса си във всевъзможни направления. Ако не знаете, тя вече продава и мебели…

В платформата за колективно финансиране Xiaomi Youpin се появи електрически регулируем диван, който отгоре на всичко предлага USB портове за зареждане на устройства.

Високотехнологичният Cheers Electric Fabric Sofa позволява безстепенно електрическо регулиране на наклона от 110° до 160° – тази функция е създадена за хора, които обичат да прекарват много време на дивана и се нуждаят от максимален комфорт.

Отстрани на дивана са разположени USB портове за зареждане на мобилни устройства
(снимка: Xiaomi Youpin)

Трима души могат да се разположат едновременно на Cheers Electric Fabric Sofa. Ширината на всяка седалка е 63,5 см. Но само два външни сегмента на дивана са подвижни – този в средата е статичен и не може да променя ъгъла си на наклон.

Също така прави впечатление наличието на два USB порта, по един от всяка страна на дивана. С тяхна помощ потребителите могат да зареждат своите мобилни устройства, което е особено практично, като се има предвид, че обикновено ползваме джаджите на дивана.

Хай-тек диванът на Xiaomi е проектиран за трима и позволява регулиране на наклона
(снимка: Xiaomi Youpin)

Електрическият диван Cheers Electric Fabric Sofa е достъпен за поръчки в момента на цена от около 650 долара. Предлага се в два цвята – светло зелен и сив.

Коментар