Бил Гейтс обяви следващите топ-заплахи за човечеството

Има нещо, свързано с пандемиите, за което хората не обичат да говорят много – това е биотероризмът, казва Бил Гейтс, изтъквайки също опасността от промените в климата
(снимка: Gates Notes)

Милиардерът Бил Гейтс от години предупреждава, че „може да се случи смъртоносна пандемия”. Сега той заговори за надвисналите над човечеството заплахи от биотероризма и изменението на климата.

Миналата седмица Бил Гейтс се появи в канала Veritasium в YouTube на Дерек Мюлер, където беше запитан за следващото голямо предизвикателство, пред което ще се изправи човечеството. Ето какво каза той:

„Едното е изменението на климата. Всяка година ще има повече жертви, отколкото взе тази пандемия”, заяви съоснователят на Microsoft. „Освен това има нещо, свързано с пандемиите, за което хората не обичат да говорят много – това е биотероризмът”.

Някой, който иска да нанесе щети, може да създаде вирус, каза Гейтс. „Това означава, че шансът да се сблъскаме с подобно нещо е по-голям от естествено причинените епидемии като настоящата”.

Години преди коронавирусът да удари света, Гейтс предупреди, че правителствата не са подготвени за пандемия. „Светът като цяло няма готовност за посрещане на епидемии…”, коментира той.

Ако ковид-вирусът беше два пъти по-заразен, щяхме да имаме много по-сериозни проблеми, смята Бил Гейтс. Според него, реален е шансът през следващите няколко десетилетия да се появят агенти, които са далеч по-заразни от настоящия.

В интервюто си Гейтс предупреди, че ще има още пандемии. Въпреки това, занапред правителствата могат да повишат своята готовност да се опитат да намалят броя на жертвите.

Коментари по темата: „Бил Гейтс обяви следващите топ-заплахи за човечеството”

добавете коментар...

  1. 90

    Мърша

  2. Бабел

    Тойе пропуснал едно нещо- ще се отворят всички лудници в света и ще се напускат пациентите.В Бг вече има разпуснати тихо-мълком диспансери ,защото не могат да поддържат противоепидемичните мерки.Това го чака и целия свят.Всъщност нищо ново няма да се случи,но трябва да се има предвид.

  3. ха

    Фофу, ти от подигравка не разбира ли?

  4. Гунди

    И аз ако взема тесла или брадва…. мога да предскаже, че утре ще ти падне пръста…. а след известно време всичките пръсти!!! Може би някои разбраха…

  5. Фофу

    Освен гърчави хейтъри дойдоха и сертифицирани от Карлуково.

    Славчо та казваш “Беларус отказа много пари от МВФ да обяви епидемия там няма …”
    Искаш да кажеш, че другаря ви Путин е взел подкуп от МВФ понеже обяви пандемия, че даже се случиха с най-бързорастрастващи темпове. Че и ваксина разработиха.

    Много гласове са ти говорили и си ги взел на сериозно.

  6. Тончо

    Човешкото стадо се доверява на купените правителства и медии, малцина осъзнават нашествието на Звяра, Луцифер, не осъзнават близкия си край в концлагера на НС Ред…

  7. Тончо

    Най-голямата измама в историята за редуциране и поробване на човечеството.Медиите денонощно насаждат страх и у нас от несъщестествуваща пандемия, промиват мозъци, маски, умишлени локдаун, контрол, докато дигитализират населението на планетата и ни превърнат в почитани безправни овце.Следва “смъртоносни вируси” да убият населението на Земята до 1/2 милиард…

  8. Сладкаря

    2012г, Гейтс докладва във федералните служби за записи на престъпен синдикат…в Китай.

  9. Сладкаря

    Славчо, ухаеш на чесън…

  10. Nina

    Славчо много точно казано

  11. Nina

    Много точно казано

  12. Дрън-дрън

    Бил Гейтс има времето и спокойствието да се отдаде на мислите в главата си. Да наблюдава, да анализира, да събете 2 и 2.Той знае как работи системата, знае слабите й места и може да си позволи да прогнозира с голяма точност. Но за бедния, изхабения от ежедневие човек, хора като Бил Гейтс са чудовища, които се опитват да му вземат мизерната “свобода” и да го чипират. Безумията на мизерния ум!

  13. Славчо

    Бил Гейтс е същински сатана пророк .Той през 2015г.предсказа епидемията и така се случи корона вирус.Той е от Масонското движение ,той е инструмента на други милиардери в сянка от Световния елит като Рокфелер Ротшилд и други Те искат да господстват те искат фашистка диктатура те искат всичките ресурси на света.Те подкупиха СЗО МВФ Световния икономически форум начело с Клаус Швабс ООН подържат техни идеи .Тези хора злодеи слуги на сатаната и най вече Бил Гейтс изкуствено създадоха епидемията да сринат икономиките на света ,,Нулиране,,.Бил Гейтс иска да играе ролята на Господ откъде знае и прогнозира бъдещето да знае защото той ги прави това .Той подкупи СЗО която обяви тази епидемия корона вирус която не е толкова страшна колкото медиите я обявиха това е една медийна изопачена лъжлива медия .Беларус отказа много пари от МВФ да обяви епидемия там няма толкова смърт нормална статистика си е .А в Белгия 10000умрели от корона вирус .Медиите са подкупени да лъжат народите да пречупват психически хората от страх Ти няма епидемия има си нормален сезонен грип Всичко е за пари и власт.Този Бил Гейтс е за затвора няма значение че е милиардер много важно .Другите от Масонското движение Рокфелер Ротшилд Клаус Швабс и други те са за затвора.Те ще продължат с още други епидемии докато държавите паднат на техните колене Нулиране на икономики .

  14. Anonymous

    Браво само така тоя народ не разбрали че всичко идва от Америка

  15. Фофу

    Сбраха се гърчавите хейтъри с по две виШета завършени във Фейсбукската академия на науките и зашлющяха малоумията.

  16. Фофу

    Сбраха се гърчавите хейтъри и зашлющяха малоумията.

  17. Нати

    За мен това не е той!!!

  18. филантропия

    “Филантропът”, както го наричат, прехвърля пари от единия си джоб в другия (От Майкрософт във фондацията си, при което си спестява данъците) и в последните години работи много по изследванията на вируси. И конкретно на корона-вируси. Сегашната пандемия е точно това, за което предупреждаваше и финансираше изследвания. Освен това, той е най-големия “финансов благодетел” за СЗО, като изключим правителството на САЩ.

  19. Луна

    Луд, ама ошашави света

  20. Илиева

    Този човек е терорист. Винаги е имало грипове и зарази по света. Нищо не е създал в живота си. Само е използвал ума и труда на другите за своя слава. Американско чучуло.

  21. Жулиен Гаков

    Май ти си изкуфелия , жал ми е за теб! И да питаш татко си и майка си защо не са ползвали контрацептивни средства а са създали малоумник като теб!

  22. Гакоф

    Гаков, ти природно тъп ли си или в последствие си изкуфял.

  23. Гого

    Ленин е твоят гуру

  24. Дросела

    Ти като хигиенист в Бъчорски си преуспял и умен

  25. Жулиен Гаков

    Този на снимката е куклата на конци, палячото и мишената по която да викате . Виновниците са САЩ!В техните лаборатории се произвеждат вирусите и се пускат къде ли не по света и уж тръгнали от там!Всички в големи ,,големи клечки”вправителството и военните на САЩ са вкарани в масонските ложи, а те се прекланят пред онзи с роги и копита!!! Изводите оставям на вас!

  26. Банани

    Ако искате да скриете истината, сложете им я пред лицето.

  27. Желяз каменноff

    За Всичко е виновен той бил гейтс

  28. Фофу

    ха, това са заплахите за гърчавите хейтърчета за които трябва да има някой друг виновен за личните им несполуки. Горе долу същото се отнася за vk 12/02/2021 14:51

    мдам 12/02/2021 16:10 Ако това са ти “параноично-ужасяващо-паникьосващи прогнози” пущай Азиса и разлабвай душата дорде не си изтрещал. Ние останалите ще останем да се чудим как ли нашите бащи и деди са преминали през две световни войни и са се запазили без да се параноично-ужасяват-паникьосват.

    Или как живеем вече 70 г. с мисълта, че за един след обяд всичко живо на земята, включая, хора и гадинки, може да бъде препечно живо на скара, каквато би била ядрената война. Ако нямаш представа за какво говоря като минеш покрай нагрято барбекю пробвай да си сложиш ръката.

  29. ха

    Заплахите за Земята всички ги знаят: Бил Гейтс, Марк Зукърбърг, Доналд Тръмп. Заплахата за Марс: Илон Мъск.

  30. мдам

    И след като наговори куп параноично-ужасяващо-паникьосващи прогнози, Билчо Гейтчо все така се чуди защо хората вярвали в конспирации. Тоя юнак май е пълно куку.

  31. vk

    Откачено деденце.

Коментар