ReVolt A8 – зарежда безжично три устройства едновременно

ReVolt A8 зарежда безжично и едновременно три устройства на Apple
(снимка: Prestigio)

Нова, компактна, безжична зарядна станция ReVolt A8, предназначена за зареждане на iPhone, AirPods и Apple Watch, пусна на пазара Prestigio. Докинг станцията ReVolt A8 е способна да зарежда три устройства едновременно при максимално безопасен режим.

ReVolt A8 е напълно съвместима с устройствата на Apple, както и с всички други, които поддържат безжичния стандарт Qi. Тя ще се справи със зареждането на всеки модел iPhone, в това число и iPhone 12.

Конструкцията на докинг станцията се допълва от вградено зарядно за Apple Watch и модул за безжично зареждане на слушалките AirPods. Така могат да се зареждат и трите устройства едновременно, без заплитащи се кабели.

ReVolt A8 има корпус от сив метал и черно закалено стъкло
(снимка: Prestigio)

Компактността и удобството са главните предимства на безжичното зарядно „три в едно”. Използването на ReVolt A8 е максимално опростено. Трябва само да разположите iPhone, Apple Watch и AirPords на станцията и те ще започнат да се зареждат автоматично.

Prestigio ReVolt A8 възстановява бързо процента на заряд и на трите устройства. Подложката за зареждане на всяко от тях има достатъчна мощност: 10W за телефона, 5W за слушалките и 2,5W за часовника. За тяхната енергия се грижи мощен 21W адаптер, който се доставя в комплект с докинг станцията.

ReVolt A8 с три подложки е съвместима с устройства, които поддържат безжичния стандарт Qi
(снимка: Prestigio)

Разработчиците са разширили функционалността на ReVolt A8, като са добавили възможност за хоризонтално зареждане, което позволява гледане на видео докато смартфонът се зарежда.

Зарядната докинг станция Prestigio ReVolt A8 е удобна за използване и не заема много място нито на работното бюро, нито на нощното шкафче. Тя има корпус от сив метал и черно закалено стъкло, които елегантно допълват и офисния, и домашния интериор.

Коментар