Kieslect Lifsty – тих масажен пистолет с много функции

Преносимият масажор Kieslect Lifsty Massage Gun е създаден да облекчи мускулите след фитнес 
(снимка: Kieslect)

Нов масажен пистолет предлага интересни възможности на достъпна цена за хората, които обичат да спортуват, както и за техните треньори. Устройството се отличава с професионален дизайн, безшумна работа, многофункционалност и удобство.

Моделът Kieslect Lifsty Massage Gun е преносимо масажно устройство, което се захранва от батерия с голям капацитет – 2400 mAh, които са достатъчни за 3 до 4 часа непрекъснато използване. Доставя се в куфарче заедно с комплект от 4 приставки за масажната глава и се отличава със стилен, професионален дизайн и лесно използване.

Дизайнът на Kieslect Lifsty Massage Gun е стилен и професионален с акцент върху удобството
(снимка: Kieslect)

Преносимият масажор работи тихо, благодарение на нова технология за намаляване на шума и висококачествен безчетков мотор. Дори когато работи на максимална скорост, шумът от Kieslect Lifsty не надвишава 60db, което в допълнение към ергономичния дизайн прави устройството лесно и удобно използване.

Kieslect Lifsty отпуска мускулите в различни части на тялото след натоварване
(снимка: Kieslect)

Що се отнася до скоростта на масажната глава, тя може да се регулира на 20 различни нива в диапазона от 1450 до 2900 вибрации в минута, в зависимост от индивидуалните предпочитания. Това несъмнено придава гъвкавост на устройството при различни сценарии на използване, наред с разнообразието от глави за масажиране.

Кръглата глава на Kieslect Lifsty е подходяща за масаж на мускулите на ръцете, гърба и краката
(снимка: Kieslect)

Комплектът на Kieslect включва четири сменяеми приставки за масажната глава. Кръглата глава е подходяща за масаж на мускулите на ръцете, гърба и краката; Y-главата е предназначена за масажиране на врата, гръбначния стълб и ахилесовото сухожилие; третата глава е за масаж на дълбока тъкан като стави и длани, а четвъртата е плоска и може да се използва за масаж на всички части от тялото.

Kieslect Lifsty позволява регулиране на скоростта на вибрациите на 20 нива
(снимка: Kieslect)

Предимство на масажния пистолет Kieslect Lifsty е вграденият чип с изкуствен интелект (AI), който се грижи за цялостното изживяване на потребител при използване на устройството. На дисплея се показват състоянието на батерията и скоростта на масажната глава, като от там потребителят може също да регулира скоростта. Налични са още бутон за включване/изключване на масажора и порт за зареждане.

Kieslect Lifsty Massage Gun – основни характеристики

  • Приставки за масажната глава: 4
  • Регулиране на скоростта: 20 нива
  • Диапазон на скоростта: 1450-2900 вибрации в минута
  • Капацитет на батерията: 2500 мАч
  • Автономност: 5-12 часа
  • Време за зареждане: 3,5 ч.
  • Шум: 45-65 dB
  • Мотор: безчетков
  • Тегло: 760 грама
  • Размери: 256х180х65 мм
  • Мощност: 22,2W

Kieslect Lifsty се доставя в куфарче и комплект от четири приставки за масажната глава
(снимка: Kieslect)

Всеки професионален спортист, треньор или любител знае колко ценен е масажният пистолет за натоварените мускули. Kieslect Lifsty Massage Gun със своите професионални функции, удобство и издръжливост ще отговори на нуждите от масажиране след интензивни занимания. Устройството може да е от полза също за офис служителите, възрастните и хора, които се възстановяват от операции.

Коментар