Смарт огледало може да опразни фитнес залите

Интелигентният дисплей Mirror може да направи излишни фитнес залите

Нов високотехнологичен продукт отправя сериозно предизвикателство към фитнес салоните. Създателите на симулатора Mirror, изпълнен вън вид на голямо смарт огледало, изглежда искат да оставят без клиенти залите за спорт.

Mirror представлява голям интелигентен дисплей, свързан с интернет и способен да чете данни от фитнес тракери. Разработчиците отделят специално внимание на факта, че Mirror позволява на потребителя да сe конкурира не само с приятели, но и сам със себе си.

Притежателите на подобно устройството вече не трябва да изразходват време и пари, за да посещават всевъзможни фитнес зали, спортни центрове или курсове по йога. Mirror предлага повече от 50 нови занятия, а списъкът включва кардио-упражнения, интензивни натоварвания, бокс, йога и т.н. Осигурен е също денонощен достъп до богата библиотека от обучения.

Mirror измерва показателите ни и оптимизира всяко упражнение

Като четете биометрични данни и отчита показатели по време на сесията, умният дисплей оптимизира всяко упражнение за постигане на най-добрия резултат. Потребителите могат да получават инструкции в реално време от първокласни треньори, да се конкурират с приятели и да следят напредъка си.

Смарт огледалото струва $1495 – приблизително колкото най-скъпия смартфон на Apple. Месечният абонамент, който дава достъп до цялото обучение и съпътстващи услуги, е на цена от $39.

Коментари по темата: „Смарт огледало може да опразни фитнес залите”

добавете коментар...

  1. VAL10

    Пробвал съм не малко фитнес приложения. Всеки мже да каже че програмата в приложението му е съставена от бодибилдъри,фитнес инструктори и тн. а всъщност да е нахвърлена и хаотична без ясна преценка и групиране на мускулните групи. Това което може един ден да замени фитнесите е , инструктор на живо да консултира през подобен тип екран-огледало в жива връзка трениращите. Да създаде индивидуални програми да им следи прогреса , диетата и тн. Дори на трениращия да му се тренира в 23 вечерта или в 4 сутринта инструктора ще му е казал какво да прави и какви упражнения да извърши а огледалото може да има функция на запис на трениращия и след това инструктора да преглежда записа и да оставя своите забележки.
    Това си остава най добрия начин за трениране, защото хората които ползват готови фитнес приложения просто ги мързи да четат за мускулите, упражненият и диетите.
    Ако трябва да споделя опит все пак за добро фитнес приложение то това е : Jim Stoppani Shortcut to Size,shred,Strenght (платено);
    Все пак зад нея стои гиганта Bodybuilding.com.

    А за тренировки вкъщи пробвайте : Home workout(безплатно е)

    Това е от мен. Само да кажа че моята тренировка е събирана от много статии и форуми.

  2. ха

    Всичко хубаво, ама си е доста скъпичко, че да замени доста евтините фитнес зали. При месечна карта от 45 лева тук само месечната такса е 65. Вярно не получаваш инструкции и оценка на направеното, но пък получаваш достъп до специализирани уреди, което в някакъв смисъл компенсира нещата.

Коментар