Xiaomi WalkingPad C1 и A1 Pro – два уреда за фитнес у дома

Xiaomi WalkingPad C1 прави фитнеса достъпно занимание у дома

Освен в обществените зали фитнесът е достъпно занимание и в домашни условия. Това е добра възможност за поддържане на форма по време на пандемия, когато част от салоните са затворени, а много хора избягват да посещават фитнес салоните. Представяме ми две пътеки за ходене на достъпни цени, за фитнес у дома.

Моделът Xiaomi WalkingPad C1 е сгъваема фитнес пътека с ръчен и автоматичен режим, както и с придружаващо мобилно приложение за показване и сравняване на резултатите в реално време. Уредът е наличен за поръчки от глобалния онлайн магазин Geekbuying на цена от 276,24 евро с купон за отстъпка WKPADC1Z.

Xiaomi WalkingPad C1 е направена от лека алуминиева сплав и издържа до 90 кг

Леката скелетна структура от алуминиева сплав придава стабилност и издръжливост на фитнес пътеката. Тя тежи само 22 кг, но може да издържи натоварване до 90 кг. Подходяща е за хора на възраст от 14 до 60 години, като е предвидена възможност за заключване за деца. Платформата за ходене има мек EVA слой, за да предпази ставите ви.

WalkingPad C1 предлага два режима за спортуване. За начинаещи е режимът M, при който можете да стартирате, ускорявате, забавяте и спирате пътеката с помощта на дистанционното управление. За опитните е препоръчителен автоматичния режим A, при който пътеката адаптивно контролира скоростта си.

Xiaomi WalkingPad C1 се управлява лесно с придружаващото дистанционно

Докато спортувате, ще виждате в реално време дали постигате целите си, благодарение на цифровото дистанционно управление – то показва разстояние, време, скорост, брой стъпки, изгорени калории и друга информация. Освен това е налично ексклузивно спортно приложение за смартфони, което синхронизира различни данни в реално време – за седмица, месец, година.

Xiaomi WalkingPad C1 се сгъва за удобно пренасяне и съхранение

Уредът може да се сгъва, за да придобие компактен вид, така че да е по-удобен за пренасяне и да заема по-малко място при съхранение. Минималната скорост на пътеката е 0,5 км/ч, а максималната достига 6,0 км/ч. Доставя се заедно с кабел, дистанционно управление, въже за закачане, гаечен ключ и ръководство за потребителя.

Можете да купите фитнес пътеката за ходене тук: Xiaomi WalkingPad C1 Fitness Walking Machine – на цена от 276,24 евро с купон за отстъпка WKPADC1Z и доставка от европейски склад (за $2,25).

Фитнес пътеката за ходене WalkingPad A1 Pro издържа натоварване до 105 кг

Моделът WalkingPad A1 Pro е фитнес пътека за бягане от по-висок клас с опростен дизайн, лека и стабилна, с множество защити, сгъваема, с два режима и допълнена с мобилно приложение. Предлага се също в Geekbuying на цена от 390,99 евро с купон за отстъпка WKPADA1PRO и безплатна доставка от европейски склад.

Този фитнес уред използва технология IML за платформата със скрит светодиоден модул, който става видим при ходене. Модернизираният безчетков мотор намалява шума и поддържа по-стабилна работа. Конструкцията от лека алуминиева сплав издържа натоварване до 105 кг. Самата пътека тежи 28 кг.

Фитнес пътеката WalkingPad A1 Pro е лека, функционална и стабилна

A1 Pro включва множествена защита за повишена сигурност, вкл. заключване за деца, защита от претоварване, автоматично преминаване в стендбай режим и др. Нископрофилната платформа за ходене (5,7 мм) също допринася за намаляване на шума и прави процеса на упражнения по-безопасен.

Дебелината на A1 Pro е само 12,9 см, като задният ѝ край е леко повдигнат, за да се сгъне на 180 градуса, заемайки по-малко от половин квадратен метър при съхранение. В долната част на ходещата машина има конструкция с две колела, която улеснява преместването на уреда.

Както и при предишния модел, A1 Pro поддържа два режима за спортуване – ръчен M-режим за начинаещи и автоматичен A-режим за напреднали. В режим M дистанционното управление може да се използва за стартиране, ускоряване, забавяне, спиране и превключване на режимите. В режим А скоростта на ходещата машина се регулира автоматично според стъпките (от 0,5 до 6 км/ч).

WalkingPad A1 Pro се сгъва лесно за удобно пренасяне и съхранение

Пътеката може да се свърже приложението Mijia и телевизор Xiaomi. Така например, когато гледате телевизия, докато тренирате, спортните данни ще се появят в горния десен ъгъл на телевизора. В комплекта влизат дистанционно управление, захранващ кабел, ремък, гаечен ключ, силиконово масло и ръководство за потребителя.

Можете да купите тази пътека за бягане тук: Xiaomi WalkingPad A1 Pro – на цена от 390,99 евро с купон за отстъпка WKPADA1PRO и безплатна доставка до България от европейски склад.

Коментар