Пет смарт уреда за чист дом и здравословен живот

Смарт уредите за дома са един от акцентите на шопинг фестивала 11.11 в Geekbuying

Роботи-прахосмукачки и фитнес уреди вече са нещо обичайно за модерния дом. Тези технологични устройства се грижат за хигиената в жилището и още по-важно – за здравето на неговите обитатели.

Сега е времето за изгодни покупки, тъй като големите онлайн магазини предлагат на промоция със сериозни отстъпки желаните смарт домакински уреди. Интересни предложения ще намерите в секцията Smart Home на Geekbuying, където тече грандиозния шопинг фестивал 11.11. Тук се предлагат роботизирани и джобни прахосмукачки, фитнес уреди, устройства за лична грижа и здраве, смарт осветление и др.

По-долу представяме накратко пет избрани смарт уреда за дома, на привлекателни цени, които ще ви улеснят да поддържате жилището си чисто и да останете в кондиция, предвид ограниченията в условия на социална изолация:

Xiaomi VIOMI SE е популярна вакуумна прахосмукачка робот, която се отличава с голяма всмукателна мощност от 2200Pa, лазерна система за картографиране и насочване, способна да извършва както сухо, така и мокро почистване на жилището. Този интересен модел се предлага за $299,99 с купон за отстъпка NNNTIAGO5.

Xiaomi Viomi V3 е още един умен почистващ робот – вакуумна прахосмукачка с всмукателна мощност 2600Pa и самостоятелно зареждане, който чисти твърди настилки и килими, поддържа също дезинфектиране на повърхността и се справя дори с космите от домашните любимци. Моделът, доставян от склад в Европа, може да бъде ваш срещу $448,99 с купон за отстъпка NNNTIAGO1.

Roborock S5 Max е също представител на вакуумните прахосмукачки-роботи, който има всмукателна мощност 2000pa, поддържа сухо и мокро почистване, използва лазерна система за картографиране и насочване, а освен това можете да му задавате виртуални стени. Международната версия на робота се предлага за $399,99 с купон за отстъпка NNNTIAGO4.

WalkingPad C1 е познатият на мнозина фитнес уред от Xiaomi Yopin, по-точно пътека за ходене и бягане, която има сгъваем дизайн за по-лесно съхранение, може да се контролира с мобилно приложение и предлага редица други удобства и защити за хора, които искат да поддържат отлична физическа форма. Може да стане ваше притежание срещу $314,99 с купон за отстъпка NNNTIAGO3 и доставка от Европа.

Roborock H6 е една по-различна от представените дотук прахосмукачки – тя е ръчна и безжична, достатъчно удобна и лека за нежни дамски ръце, но същевременно мощна (150AW), с безчетков мотор 420W, батерия 3610 mAh и OLED дисплей. Удоволствието да имате на разположение това почистващо бижу ще ви струва $328,99 с купон за отстъпка NNNTIAGO12.

Това е само малка част от огромния брой смарт продукти за дома, предлагани в Geekbuying. Наред с обявените намаления на регулярните цени, можете да се възползвате от купони за отстъпки, които варират в зависимост от категорията на продукта и неговата цена:

  • Купон 11SALE201 – отстъпка от $3 при поръчка за над $30
  • Купон 11SALE202 – отстъпка от $10 при поръчка за над $100
  • Купон 11SALE203 – отстъпка $20 при поръчка за над $300

Коментар