Теленор пуска отново лаптопи в магазините си

Huawei MateBook D15 се предлага в една конфигурация с процесор AMD Ryzen 5
(снимка: Теленор)

Теленор отново започва да предлага в своите магазини лаптопи на лизинг или с плащане в брой. Първите модели в каталога на телеком оператора са от китайските производители Huawei и Lenovo.

При покупка на Huawei MateBook D15 и Lenovo V15 с план от оператора клиентите получават и MiFi устройство или 4G USB модем, както и възможност за покупка на аксесоари с 30% отстъпка.

Huawei MateBook D15 се предлага в една конфигурация с процесор AMD Ryzen 5 3500U, 8GB DDR4 RAM и 256GB SSD. Дисплеят на лаптопа е 15,6-инчов с Full HD резолюция и IPS матрица. Моделът има един USB-C порт, три USB-A, HDMI, RJ-45 и жак за слушалки. Отличава се с тънко метално шаси и тънка рамка на екрана, сензор за пръстови отпечатъци, вграден в старт бутона, и изскачаща камера в клавиатурата. Тежи 1,53 кг.

Lenovo V15 се предлага от Теленор в три конфигурации с процесори AMD или Intel, които имат по 8GB DDR4 RAM и 256GB SSD. Дисплеите са 15,6-инчови с Full HD резолюция. Налични са три USB-A порта, HDMI порт и четец за SD карти.

Lenovo V15 се предлага в три конфигурации с процесори AMD или Intel
(снимка: Теленор)

Теленор предлага Huawei MateBook D15 на цена от 1129,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за интернет 15.99 или на лизинг за 48,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Цената на всички версии на Lenovo V15 е 999,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за интернет 15.99 или на лизинг за 43,99 лв. с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Коментари по темата: „Теленор пуска отново лаптопи в магазините си”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Всичко е перфектно нали ще е с Windows и нямаш грижи.
    Освен подслушване на телефоните може и нещо друго да пъхнат в тези лапоти, за да знаят повече за клиентите си и разбира се с благородни цели за подобряване на качеството на услугите и да изкарат и някоя пара от маркетинговите компании, които гладни за такива данни.

  2. :o)

    Пак ще правиме нещо, от което не разбираме…Лаптопи ще продава мобилен оператор…
    И после това що не работи, онова…..смях

Коментар