Теленор България се преименува на Yettel

„Yettel е ново име, нова дума. През 2022 г. планираме вълнуващи нови продукти и услуги”, заяви Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор на Теленор България
(снимка: Теленор България)

Телекомуникационният оператор Теленор България обяви, че от 1 март компанията ще се нарича Yettel („Йеттел”). Промяната на името е част от по-широка инициатива за ребрандиране в България, Унгария и Сърбия, където дружествата, част от групата PPF, оперират под марката Telenor.

„Днес започваме нова глава в историята на трите пазара в портфолиото на PPF Telecom Group”, заяви Марек Слачик, изпълнителен директор на телекомуникационния, медиен и технологичен бизнес на PPF Telecom Group за Централна и Източна Европа.

Той очерта три ключови цели в бизнес стратегията на Теленор: „Първо, искаме да предоставяме на нашите клиенти най-доброто обслужване. Второ, да оперираме с най-съвременни телекомуникационни мрежи и трето, да постигнем най-високи нива на ефективност и рентабилност. Силният бранд е от решаващо значение за постигане на нашата визия”.

Брандът Yettel отразява новите тенденции, като в същото време отчита все по-нарастващата роля на технологиите в живота на хората. Създаден е на база на потребителските представи и пазарните проучвания, поясниха от компанията.

„Yettel е ново име, нова дума. През 2022 г. планираме вълнуващи нови продукти и услуги, като стратегическият ни фокус остава същият: да растем и да развиваме българския пазар чрез използването на технологии от следващо поколение в полза на нашите клиенти, като се стремим да внесем положителна промяна в бизнеса и обществото”, каза Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор на Теленор България.

Теленор започва прехода към новия си бранд от днес, като целта е той да приключи във всички аспекти до края на март. Промяната на марката ще бъде неусетна за клиентите, като от тях не се изискват никакви действия. Официалното и пълно разкриване на бранда Yettel ще стане на 1 март.

Коментари по темата: „Теленор България се преименува на Yettel”

добавете коментар...

  1. :o)

    Йети с тел. 🙂 Саскуочът слиза от планината и облича костюм 🙂

Коментар