Видеоблогър разбра от феновете, че е тежко болен

Социалните мрежи оказват все по-голямо влияние върху живота на хората
(снимка: CC0 Public Domain)

Освен че носи удовлетворение, популярността в социалните мрежи влияе на хората и по други начини. Видеоблогър в TikTok откри, че животът му е застрашен от коварна болест, благодарение на коментарите на свои абонати.

Историята на видеоблогъра с псевдоним seattletechbro е показателна за все по-голямото значение, което социалните мрежи имат за живота на хората. След като дълго време абонатите сигнализират в коментарите си под видеата на seattletechbro за невидими здравословни проблеми, блогърът решава да отиде на лекар.

Оказа се, че подутата щитовидна жлеза на seattletechbro, за която пишат коментаторите, е признак за развитие на раково заболяване. Това разказва самият блогър в поредния си видеоклип.

Масовите коментари го уплашили и той решава да премине медицински преглед. В резултат, лекарят открива рак на щитовидната жлеза и предлага на sittletechbro да премахне цялата жлеза или само частта с тумора. Мъжът избира втория вариант.

Същевременно блогърът казва, че през периода на възстановяване ще прави по-малко видеоклипове, тъй като му е трудно да говори много в такова състояние.

Коментари по темата: „Видеоблогър разбра от феновете, че е тежко болен”

добавете коментар...

  1. flashko

    А може би ако не беше толкова зает да снима клипове сам щеше да си обърне внимание на здравословното състояние.

Коментар