Инфодизайн България ще доставя решенията за имейл защита на IRONSCALES

Защитата на електронната поща е критична точка за всяка организация, подчертават от Инфодизайн
(снимка: CC0 Public Domain)

Дистрибуторът на решения за ИТ сигурност Инфодизайн България обяви ново партньорство – с компанията IRONSCALES, водещ доставчик на решения за защита на електронната поща.

IRONSCALES е облачно-базирана платформа, която предоставя на потребителите всеобхватна имейл защита, обучение и осведоменост относно сигурността. Решението включва единствен по рода си виртуален асистент за сигурност, Themis, който използва критерии за вземане на решения чрез изкуствен интелект и машинно обучение за автоматично класифициране и отстраняване на фишинг имейли и спам.

Способността за самообучение на платформата разчита на постоянно изучаване, откриване и премахване на заплахи на ниво пощенска кутия. Незаменимата опция за сканиране позволява проверка на имейлите, получени през последните 90 дни, като прехваща заплахите, които са успели да преминат през вече съществуващата защита на пощата.

IRONSCALES е основана през 2013 г. от възпитаници на елитно звено за разузнавателни технологии на Израелските отбранителни сили. Натрупаният през годините опит е послужил като основа за разработка на платформата, която използва изкуствен интелект и предоставя цялостно решение за предпазване на корпоративната поща от фишинг, имперсонация и компрометиране на бизнес имейл адреси (BEC). Днес компанията с централа в Атланта, Джорджия, обслужва хиляди клиенти в световен мащаб.

В резултат на партньорството, Инфодизайн ще предоставя и разпространява на българския пазар решенията от корпоративното портфолио на IRONSCALES, уточниха от дистрибутора.

„Знаем, че защитата на електронната поща е критична точка за всяка организация. Не всяко решение би могло да се справи със зачестилите фишинг атаки и темповете им на развитие. С IRONSCALES интеграцията е изключително бърза и лесна, като не трябва да забравяме, че е от изключителна важност наличието на модул за обучение на служителите в насока как да разпознават таргетираните атаки и да служат като последно звено на защита във всяка една организация”, сподели Надежда Еремиева, управител на Инфодизайн България.

„IRONSCALES активно търси възможности за разширяване на своите глобални партньорства и е развълнуван от старта на сътрудничеството си с Инфодизайн България”, коментира партньорството Янив Елбаз, вицепрезидент по продажбите в IRONSCALES. „Инфодизайн има страхотен екип и ценности, защитаващи сигурността на клиентите, така че партньорството ни е правилното решение. Заедно ние ще защитаваме българските организации с нашата многократно награждавана платформа за защита на електронна поща”.

Софтуерът на IRONSCALES е последната линия на защита срещу фишинг атаки от всякакъв тип
(снимка: IRONSCALES)

В претъпкания от решения пазар, където всеки твърди че е първи, IRONSCALES се фокусира върху това да бъде последен – последната линия на защита срещу фишинг атаки от всякакъв тип. Компанията комбинира силата на изкуствения и човешкия интелект в непрекъснат иновационен цикъл, за да бъдат нейните решения за сигурност леснодостъпни, функционални и с траен ефект върху процесите за сигурност.

Самообучаващата се платформа осигурява бърза, лесна и безпроблемна работа. Инсталира се за минути и работи наравно с вече съществуващи инструменти и процеси. Използвайки децентрализирана мрежа с множество източници, IRONSCALES помага на организациите да предотвратят, открият и отстранят фишинг атаки за секунди, а не за часове или дни.

Защитният софтуер на IRONSCALES допълва широкото портфолио на Инфодизайн България, което включва добре позиционирани решения на производители като F-Secure, специализиран в EPP, EDR и Vulnerability Management, иновативното DLP решение ITsMine, решенията за бекъп и възстановяване на данни NAKIVO Backup & Replication и не на последно място решенията на senhasegura за управление на привилегировани акаунти (PAM). Заедно тези решения представляват своеобразна система за откриване и управление на заплахи за сигурността.