Acronis привлече опитен мениджър за целите на растежа

Acronis продължава да привлича в управленския си екип опитни мениджъри от ИТ индустрията
(снимка: Acronis)

Компанията за киберзащита Acronis назначи Лизбет Макнаб в борда на директорите на компанията със задача да разработи ефективна стратегия за максимизиране на възвръщаемостта от скорошната инвестиция на CVC Capital Partners VII, както и от други инвеститори.

Лизбет Макнаб има опит в дигиталния маркетинг, киберсигурността и анализите
(снимка: Scott Saldinger / предоставена от Acronis)

Назначението се случва в момент на бързо разширяване на пазарните позиции и интензивен растеж на Acronis. По-рано тази година компанията получи инвестиция от 250 млн. долара при оценка от 2,5 млрд. долара.

Acronis назначи Патрик Пулвермюлер за нов главен изпълнителен директор, а Пол Мариц, бивш старши вицепрезидент на Microsoft и главен изпълнителен директор на VMWare, зае председателското място в борда.

Лизбет Макнаб е експерт в управлението на финансите, стратегията, операциите, анализа на данните и стратегиите за приходи в компании с висок растеж. Нейният професионален опит включва над 25 години в компании като Match, Linux Foundation, American Airlines, AT&T и др.

Acronis навлиза на нови стратегически пазари и расте заедно с доставчиците на услуги, на които предлага киберзащита в бързо променящия се дигитален свят. „Киберзащитата е единственият правилен начин за прилагането на киберсигурност и защита на данните”, коментира Лизбет Макнаб.

Коментар