LG телевизорите се сдобиха с гейминг услуга Google Stadia

LG Smart TV с поддръжка на Google Stadia осигурява върховно гейминг изживяване
(снимка: LG)

Облачната услуга за игри Google Stadia вече е налична на новите смарт телевизори на LG. Собствениците на LG Smart TV с webOS 5.0 и 6.0 могат да се насладят на първокласна игра на съвременен дисплей без да купуват допълнителен хардуер.

Google Stadia на LG Smart TV е достъпна в двадесет и две държави (България все още не е в списъка). Вградената поддръжка на геймплея осигурява незабавен достъп до игри от висок клас с изключителна графика и честота на кадрите.

Магазинът на Stadia е достъпен за изтегляне от LG Content Store във всички 22 страни, в които услугата е налична към момента. Той включва над 200 популярни игри като Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin’s Creed: Val-halla, Hitman 3, Baldur’s Gate 3, както и достъп до нарастващ списък с безплатни игри и демота, които могат да се играят само със съвместим контролер и не изискват изтегляне.

Абонаментът за Stadia Pro предлага нарастваща библиотека от над 30 игри по заявка. Нови заглавия се добавят всеки месец, а потребителите имат достъп до ексклузивни отстъпки за игри и допълнително съдържание.

С поддръжката на Stadia с до 4K HDR графика и 60 FPS геймплей плюс 5.1 съраунд звук, LG Smart TV дава на потребителите върховно гейминг изживяване, без да им се налага на да купуват отделна конзола или скъп компютър за игри.

В гамата смарт телевизори на LG влизат OLED моделите, които са идеални за шутъри от първо лице, стратегии в реално време или състезателни игри, като гарантират HDR качество на картината, дълбоко черно и прецизни цветове благодарение на своите самосветещи пиксели.

Нещо повече, бързото време за реакция на LG OLED от 1 ms и изключително ниското забавяне на входа без загуба на качество на картината дават на геймърите предимство, от което се нуждаят, за да побеждават в игрите.

Коментар