Kugoo Kirin M4 Pro – е-скутер с отстъпка в GeekBuying 

Е-скутерът Kugoo Kirin M4 Pro съчетава издръжливост, висока скорост и удобство

Ако търсите електрически скутер, който балансира скорост, мобилност и комфорт, тогава утвърденият на пазара Kugoo Kirin M4 Pro може би е точният избор. Моделът е достатъчно мощен, за да развие скорост от 45 км/ч и същевременно е удобен за каране и управление подобно на електрически велосипед от висок клас.

Карането на електрически скутер с висока скорост е готино, особено на седалка. Е, за разлика от други скутери, Kugoo Kirin M4 PRO Folding Electric Scooter идва с разглобяема седалка, която позволява на собственика на това електрическо возило да се наслади в пълна степен на карането.

Kugoo Kirin M4 Pro е класен електрически скутер за хора на всяка възраст

Снабден с регулируемо кормило, широко стъпало и функция за интелигентно управление, е-скутерът, предлаган в момента със сериозна отстъпка в GeekBuying по случай 10-годиишнината на онлайн магазина (при използване на купон NNNMZKKM4P), обещава почти футуристично изживяване при каране.

Kugoo Kirin M4 Pro се счита за един от най-добрите офроуд електрически скутери. Това не е случайно – моделът е оборудван с ново поколение двойни (предни и задни) амортисьори, които абсорбират неравностите дори при висока скорост.

Удобното управление е отличителна характеристика на Kugoo Kirin M4 Pro

Изключителната издръжливост на е-скутера е подсигурена и от 10-инчови, устойчиви на износване пневматични гуми – такива обикновено срещаме при мотокари и други тежкотоварни превозни средства. Те могат да гарантират плавно каране дори по скалисти и неравни терени. Способността на Kirin M4 Pro за изкачване на хълм под наклон от 20° нарежда този модел сред най-добрите офроуд е-скутери. 

Скутерът на Kugoo е оборудван със здрави и устойчиви 10-инчови гуми

Снабден с LCD модул, който показва нивото на батерията, общите изминати километри, текущата скорост и бутон, който ви позволява да превключвате между режимите и скоростта на пътуване, Kugoo Kirin M4 Pro дава на ездачите повече контрол върху тяхното изживяване при каране.

Можете да кажете на скутера с каква скорост искате да пътувате (развива 45 км/ч) и да видите  колко мощност на батерията ви е останала, за да прецените дали трябва да го заредите преди поредното пътуване на по-дълго разстояние. А с едно зареждане на литиевата батерия 48V/528Wh/11Ah можете да изминете наистина впечатляващите 65 км.

Kugoo Kirin M4 Pro е сгъваем за по-лесно пренасяне и съхранение

Kirin M4 Pro може да издържи ездач с тегло до 150 кг, което го прави подходящ за всеки. Скутерът тежи 22,6 кг и може да се сгъва лесно за по-удобно пренасяне и съхранение. Задвижва се от мощен 500W безчетков мотор на задните колела. Можете да го карате по всяко време, вкл. нощем, тъй като е оборудван с предни и задни светлини. 

С регулируема височина на кормилото, висококачествена система за окачване, поглъщаща ударите, и наличието на седалка, този е-скутер е подходящ и за по-възрасти хора, които искат да се възползват от удобството на електрическите возила.

Kugoo Kirin M4 Pro е мечтаното електрическо возило и за града, и извън него

Като се имат предвид характеристиките на Kirin M4 Pro, може да се каже, че този класен електрически скутер е евтин – в момента моделът се предлага за €529,99 (вместо €594,43) с купон за отстъпка NNNMZKKM4P в глобалния онлайн магазин GeekBuying, който този месец празнува 10 години с атрактивни оферти за огромно разнообразие от продукти.

Коментари по темата: „Kugoo Kirin M4 Pro – е-скутер с отстъпка в GeekBuying ”

добавете коментар...

  1. Валери Данчев

    Искам да закупя,но не успявам, моля помогнете тел за връзка 0877800553

  2. Валери Данчев

    Искам да закупя,но не успявам, моля помогнете

Коментар