Kugoo Kirin G3 – пъргав е-скутер за офроуд от GeekBuying

Мощният е-скутер Kugoo Kirin G3 ще допадне на феновете на офроуд изживяването

0

Феновете на електрическите скутери могат да избират между по-консервативни модели за придвижване в града или просто за разходка на колела и бързи, пъргави машинки, ако търсят по-силно „офроуд” изживяване. Във втората категория попада моделът Kugoo Kirin G3, който предлага много висока производителност на достъпна цена.

Kugoo е един от най-успешните брандове за е-скутери в бюджетния клас, който привлича клиенти с отлично съотношение цена/качество. Моделът Kugoo Kirin G3 Adventurers Electric Scooter обаче, както подсказва името му, е „друга бира” – това е електрически скутер за ентусиасти, способен да развие висока скорост 50 км/ч, мощен, издръжлив и с дизайн, като обещава повече адреналин на колела.

Kugoo Kirin G3 е същински “звяр” на колела, способен да развие 50 км/ч

Може да се очаква, че подобни е-скутери са и по-скъпи. Да, това е така, но в момента Kirin G3 може да се купи на изгодна цена от GeekBuying – за €989,99 с купон за отстъпка NNNTNKUG3 в рамките на кампания по случай 10-тата годишнина на популярния онлайн магазин.

Ако погледнем спецификациите на G3, можем да очакваме страхотно изживяване на пътя. Несъмнено този електрически „звяр” на колела ще допадне на офроуд ездачите. Моделът е оборудван с 1200W безчетков двигател и батерия 52v 18Ah (936Wh), която осигурява по-висока изходна мощност, като същевременно поддържа тока по-нисък – това в крайна сметка допринася за по-ниски работни температури и по-голяма ефективност.

G3 скутерът на Kugoo може да се изкачва по наклон от 30%, твърди производителят

Kugoo Kirin G3 има впечатляващ пробег – до 70 км, според документацията от производителя. Разбира се, тази пределна стойност вероятно може да се постигне с по-щадящо каране, при благоприятни условия на пътя и по-лек ездач. Но дори и 50 км с едно зареждане са сериозно постижение за мощно возило като G3.

Батерията определено ще е достатъчна за около час офроуд с Kugoo Kirin G3. А освен това Kugoo твърди, че е-скутерът може да се изкачва по наклон от 30%, което също трябва да приемем с известни условности, най-вече по отношение на теглото на ездача с привилегията да кара G3.

Светлините при Kugoo Kirin G3 са навсякъде – отпред, отзад, отстрани…

Както може да се очаква за е-скутер от този клас, гумите са на ниво – 10,5-инчови и с голям обем, което допълнително подобрява офроуд способностите на модела. Предното и задното окачване използват термопластични полиуретанови втулки, които способстват за намаляване на теглото, в сравнение с конвенционалните амортисьори с винтови пружини.

Безопасността е обезпечена от предни и задни механични дискови спирачки с големи 120 мм ротори. Двигателят се изключва, когато се задействат автоматично спирачните лостове, а освен това е предвидена задна крачна спирачка като допълнителна резервна функция за спиране.

Kugoo Kirin G3 е оборудван с мощна батерия – поне за час офроуд

Какво да кажем за светлините? При Kugoo Kirin G3 те са навсякъде – отпред и отзад, спирачна/стоп светлина и от двете страни на скутера. Това, разбира се, заедно с окачването, гумите и спирачната система подсигурява безопасността на офроуд скутера.

Специално внимание заслужава и големият сензорен дисплей на G3, който има впечатляваща функционалност. Когато карате този скутер, на таблото ще виждате в реално време много важни показатели, като напрежение на батерията и двигателя, оставащ заряд, температура на двигателя (което е особено важно при офроуд), изминато разстояние и др. Въобще, не е пропуснат нито един важен параметър.

Предни и задни механични дискови спирачки обезпечават сигурността на G3

Но не само това. С докосвания на дисплея можете да управлявате изживяването с електрическия скутер. Така например, тук са сензорните контроли за избор на режим на каране, настройка на скоростта и на светлините.

Поставяме акцента върху офроуд приложението на G3. Но това е скутер, който ще ви достави несравнимо удоволствие и при каране в града, когато го правите разумно, с приемлива скорост, за да не създавате напрежение за останалите на пътя. Солиден, с хубав дизайн и отлични характеристики, G3 може да се ползва за пътуване до работното място, за пазаруване или просто за приятна разходка на колела.

G3 скутерът на Kugoo е достъпен за поръчки с безплатна доставка от европейски склад

Е, за да усетите изживяването, ще трябва да вложите малко под 1000 долара. Цената все пак е отлична за електрически скутер от офроуд клас. GeekBuying предлага Kugoo Kirin G3 Adventurers Electric Scooter сега за €989,99 с купон за отстъпка NNNTNKUG3. Важно е да имате предвид, че доставката е безплатна, от европейски склад.

Коментари по темата: „Kugoo Kirin G3 – пъргав е-скутер за офроуд от GeekBuying”

добавете коментар...

  1. Димитър Леков

    Kugoo G2 много съм доволен.

Коментар