Kugoo Kirin G2 Pro – тарторът на градските е-скутери

Kugoo Kirin G2 Pro е градският шампион по цена и възможности при електрическите скутери

Електрическите возила на две колела постепенно превзеха градовете. Виждаме ги все по-често по улиците и в парка – те са пъргави, удобни и забавни. И особено важно – екологични. Изборът е голям, но има една марка, за която ще разкажем подробно.

Електрическият скутер Kugoo Kirin G2 Pro е добре познат на ценителите със своите мощни характеристики и здравина. Мнозина го определят като „тартора на градските скутери” и тази титла изглежда е напълно заслужена за ексклузивната цена от €739,99, на която се продава моделът в GeekBuying (с купон за отстъпка NNNTECHKUG2P). Ето какво предлага властелинът в градското каране.

Конструкцията на Kugoo Kirin G2 Pro е проектирана за издръжливост и безопасност

Kugoo G2 Pro е бърз скутер, способен да се движи със скорост до 45 км/ч по равен път, като по този показател превъзхожда повечето конкуренти на същата цена (но имайте предвид, че бързото каране със скутер е рисковано и съветът ни е да се придържате към нормални скорости до не повече от 25 км/ч). Внушителният мотор с мощност 600W и батерията 15Ah позволяват на е-скутера да се справи с лекота при движение по наклони до 20 градуса.

Впечатляващ е и неговият пробег от 55 км с едно зареждане на батерията, който дава свобода на ездачите да се впуснат и в по-дълги пътешествия. Пълното презареждане на батерията отнема около 7 часа. Разбира се, пробегът зависи от условията на каране, вкл. скорост, товар и терен.

Kugoo Kirin G2 Pro има яки 9-инчови гуми със страхотно сцепление за гладко каране

G2 Pro е оборудван с офроуд гуми – 9-инчови, пневматични, които осигуряват страхотното сцепление за гладко каране дори при неравности по пътя и ще издържат натоварването по черни и чакълени пътища, на всякакви пукнатини по пътя или тротоара. Нещо повече, задната гума има дебел калник. Подсилената пластмаса предпазва гумата, като същевременно предпазва и водача от пръски.

За повече сигурност, Kugoo G2 Pro е оборудван с двойна спирачна система, със задно и предно разположение. Дисковите спирачки, управлявани от лостове на кормилото на скутера, позволяват на водачите да спрат напълно след около 5 метра.

По-възрастните ездачи ще оценят удобството на седалката, с която се доставя G2 Pro

Kugoo G2 Pro има някои забележителни характеристики, които го отличават от конкуренцията. Така например, за тези, които искат да карат през нощта, моделът предлага LED фарове, LED стоп светлини и червени диодни рефлектори отстрани. Фарът е много ярък и може да свети на разстояние до около 15 метра.

G2 Pro разполага и с клаксон, управляван от превключвател на кормилото. Той ще ви помогне да ви чуят и видят други водачи на скутери, велосипедисти и пешеходци на тротоара. Палубата е широка приблизително 8 инча, т.е. има достатъчно място за удобна стойка на ездачите. Покрита е с гумена постелка, която може да се почиства лесно.

Двойни дискови спирачки и амортисьори осигуряват безопасност и комфорт при каране

Разположен точно в центъра на дръжките, LCD дисплеят с висока разделителна способност информира водачите за текущата скорост, състоянието на батерията и светлините, изминатото разстояние и дори дава кодове за грешка, за да предупреди, ако нещо не е наред.

Конструкцията на този скутер е проектирана за издръжливост срещу износване и разкъсване, благодарение на здравата алуминиева сплав от авиационен клас. Несъмнено, G2 Pro ще ви служи безотказно дълго време. Освен това скутерът е водоустойчив по IP54, което означава, че е безопасно да го карате през локви и в слаб дъжд.

Kugoo Kirin G2 Pro е оборудван с мощна батерия за 55 км пробег с едно зареждане

Не на последно място, Kirin G2 Pro е сгъваем за лесно пренасяне и съхранение. Има дори и седалка в комплекта, което вероятно ще допадне на по-възрастните ездачи. Поддържа три режима на каране – при скорости съответно 15 км/ч, 30 км/ч и 45 км/ч – и може да поеме ездачи с тегло до 120 кг.

Kugoo често е хвален като един от скутерите с най-добро съотношение качество-цена на пазара. Той е мощен, издръжлив и надежден на пътя. А моделът G2 Pro напълно затвърждава репутацията на производителя.

Можете на купите електрическия скутер тук: Kugoo Kirin G2 Pro – на ексклузивна цена от €739,99 с купон за отстъпка NNNTECHKUG2P в глобалния онлайн магазин GeekBuying. Доставката е безплатна, от европейски склад.

Коментари по темата: „Kugoo Kirin G2 Pro – тарторът на градските е-скутери”

добавете коментар...

  1. Нурайдън

    Аз си поръчах от официалния сайт на kugoo и чаках точно 6 дена смятам да си купя kukirin g2 max

  2. Чичу Теу

    Не съм фен на Гийк бай, правят мизерии и няма никва гаранция, по добре от Kugoo eu

  3. Anonymous

    в отговор на ” По-добре недей 26/07/2022 16:29 ” доста голяма разлика в цената тук и този сайт ,ако превалутираме 743.11 $ ,този продукт идва на +1400лв ,а тук в БГ я предлагат в най-добрия случай на 1660лв…
    За това направих този коментар дали някой е поръчвал от тях тъй като гледам са вързани и с paypal което до някъде е сигурен поне return-на на плащането

  4. Anonymous

    Глупости, едни от най-добрите са, ако не и най-добрите, със складове в цяла Европа. Огромен търговец с много продукти и супер цени.

  5. По-добре недей

    След бързо проучване в Гугъл попаднах на много негативи коментари. Забавени или неизпълнени поръчки. По-добре дай 100 лева повече и си го купи от България.

  6. Венцислав

    до колко е сигурен сайта на “https://www.geekbuying.com/” ? мога ли да се доверя на картово плащане ,че ще получа продукта ?

Коментар