Kugoo Kirin M3 – водоустойчив е-скутер със здрава конструкция

Водоустойчивостта е присъщо качество на здравия електрически скутер Kugoo Kirin M3

Здравината и издръжливостта са качества, от които любителите на карането с електрически скутери живо се интересуват. В един от многото си модели – Kirin M3 – популярната марка Kugoo набляга именно на това.

Електрическият скутер Kugoo Kirin M3 се отличава със здрава конструкция, като специалният акцент на производителя пада върху водоустойчивостта. Този модел се предлага в момента и на специална цена от €529,99 с купон за отстъпка NNNEBIKEKUGM3 в глобалния онлайн магазин GeekBuying, който е ексклузивен търговец за бранда Kugoo.

Kugoo Kirin M3 е консервативен е-скутер, проектиран с изключително здрава конструкция

Водоустойчивостта на Kirin M3 е подплатена със сертификат IPX5. Това ще рече, че е-скутерът ще устои дори на потапяне в басейн, макар че това е екстремно въздействие и не е препоръчително да подлагате тротинетката умишлено на подобно изпитание.

Освен това моделът има изключително здрава конструкция. Той е тестван за каране по стълби, падане от голяма височина – например от балкона – и в широк температурен диапазон, при сковаващ студ и знойна жега. Kirin M3 е способен да поеме „на гърба си” товар от 120 килограма, т.е. това е скутер на практика за всеки.

В сгънато състояние електрическият скутер е лесен за пренасяне и съхранение

Очаквано, Kugoo Kirin M3 е оборудван с мощен 500W безчетков мотор, разположен на задното колело, и може да развие скорост до 40 км/ч. Някои производители рекламират и по-високи скорости, но имайте предвид, че бързото каране с тротинетка е опасно занимание и по-добре да се придържате към консервативно поведение на пътя с максимум 25 км/ч.

Всъщност, е-скутерът на Kugoo поддържа три режима на скоростта – съответно 18 км/ч, 25 км/ч и 40 км/ч. Гумите са големи, 10-инчови и осигуряват комфортно и сигурно каране, за което се грижат още предните барабанни и задните електронни спирачки, както и ефектното осветление на капака на задната гума и отстрани, а също и фарът отпред на скутера.

Големите гуми и ефектните светлини подсигуряват безопасното каране с Kugoo Kirin M3

Прави впечатление и способността на Kirin M3 да се изкачва наклони под ъгъл 24 градуса, при положение, че повечето подобни возила се справят с наклон до 15 градуса. Що се отнася до пробега, той е 40 км с едно зареждане на литиевата батерия 18650 с капацитет 13 Ah. Презареждането на батерията отнема между 2,5 и 4,5 часа.

Друг интересен момент в Kirin M3 е вградената система срещу кражба. Моделът включва интегрирана ключалка за сигурност, с която можете да заключите скутера и по този начин да предотвратите кражба – това е възможност, която не е за пренебрегване, предвид честотата на подобни случаи със скутери и велосипеди. А към връзката с ключовете си може да добавите NFC етикет за отключване на скутера.

Интегрирана система за заключване предотвратява кражба на е-скутера

Не на последно място, този е-скутер се сгъва лесно, така че да го пренасяте, например в багажника на колата, и да го съхраняване в по-малко пространство. Тежи 22 кг и се доставя в комплект със зарядно устройство, шестограмен ключ и резервни винтове, както и с два допълнителни NFC етикета.

Можем да обобщим, че Kirin M3 е електрически скутер с ключови предимства – най-вече по отношение на здравината, сигурността на пътя и устойчивостта на различни въздействия, включително вода. При това цената му е доста конкурентна и инвестицията в M3 определено си струва.

Полезната информация се показва на панела, разположен отпред на кормилото

Можете да купите водоустойчивия е-скутер тук: Kugoo Kirin M3 – на цена от €529,99 с купон за отстъпка NNNEBIKEKUGM3 в глобалния онлайн магазин GeekBuying. Доставката е бърза, от европейски склад, в рамките на няколко дни след поръчката.

Коментари по темата: „Kugoo Kirin M3 – водоустойчив е-скутер със здрава конструкция”

добавете коментар...

  1. Деян Мончев

    IPX5 не издържа на потапяне в плътна вода, не подвеждайте аудиторията си. IPX7 поддържа до 30мин. в 1.5м потапяне. IPX5 издържа на насочена струя вода с определен дебит и концентрация за определено време.

Коментар