Eleglide Coozy – нов е-скутер с оптимални параметри

Eleglide Coozy поддържа четири режима на каране, според предпочитанията на ездачите

Ако все още нямате електрически скутер, един нов модел, достъпен на пазара от днес, заслужава внимание. Защо ли? Eleglide Coozy предлага оптималните характеристики за този тип возила в средния ценови клас.

Гледайки техническите параметри и дизайна на скутера, се питаме – какво още му е необходимо на човек за градско пътуване на две колела, а дори и извън града? Сякаш нищо повече от това, което предлага новият Eleglide Coozy. Допълнителна мотивация за покупката на този модел е специалната цена, която обяви глобалният онлайн магазин GeekBuying по повод старта на продажбите – тя е EUR 519,99 е с купон за отстъпка NNNELECOZALL.

Eleglide Coozy идва с най-желаните параметри от любителите на безопасното каране с е-скутер

Но да се съсредоточим върху възможностите на скутера. Coozy е задвижван от мощен 350W мотор, който му позволява да развие скорост от 25 км/ч. Между другото, точно това е разумният максимум, с който трябва да се кара една електрическа тротинетка. Всякакви авантюри над тази скорост са рисковани както за самия ездач, така и за останалите участници в движението и, разбира се, най-вече за пешеходците.

Според нас, много по-важен показател е пробегът с едно зареждане на батерията. Тук Eleglide Coozy е отличен, поне според техническите спецификации. Оборудван с батерия 450Wh, е-скутерът може да измине максимално разстояние от 50-55 км при пълно зареждане, което е достатъчно, например, за пътуване до работното място в продължение на няколко дни. Имайте предвид, че действителният пробег зависи и от други фактори като теглото на ездача, скоростта на каране и пътните условия.

Eleglide Coozy е оборудван с предна Е-ABS и задна дискова спирачка

Безопасността на каране също е от първостепенно значение при избора на електрически скутер. За да я осигури, Eleglide Coozy е снабден с модернизирани спирачки и окачване. Моделът има двойна спирачна система – E-ABS на предното колело и дискови спирачки на задното. Освен това скутерът е проектиран с предно окачване за намаляване на ударното въздействие и по-комфортно каране.

Важен елемент от сигурността са и самите гуми. Те са големи – 10 инча, от пневматичен тип, което предполага по-меко и гладко каране, в сравнение с плътните и твърди гуми, при които, от друга страна, няма риск от спукване. Но при внимателно каране удобството на пневматичните гуми е несравнимо, тъй като те се адаптират по-добре към различните терени.

Eleglide Coozy има пневматични гуми и предно окачване, което смекчава ударното въздействие

Иновативната система за светлини е още един плюс за новия Eleglide скутер. Coozy се предлага с 4 светлини, включително прeден и заден фар (който работи и като стоп) и 2 кормилни светлини – лява и дясна за по-безопасно завиване.

Трябва да отбележим и широката, 19-сантиметровата дъска за крака, което е предпоставка за стабилно и удобно каране. Тя е покрита със специална подложка, предпазваща стъпалото от нежелано подхлъзване.

Eleglide Coozy е сгъваем за по-удобно пренасяне и съхранение в по-малко пространство

Правят впечатление и множеството скоростни режима на скутера, което означава, че ще имате повече гъвкавост и избор при каране. Eleglide Coozy поддържа 4 режима – 10/15/25 км/ч и един “pusн” режим (с бутане) от 6 км/ч.

Ако сте спокойна и съзерцателна натура, режимът ECO (10 км/ч) ще ви позволи да се насладите на крайпътния пейзаж по време на пътуването. Стандартният режим (15 км/ч) е типичният за умерените ездачи на е-тротинетки. И накрая, спортният режим (25 км/ч) е за търсещите по-силни преживявания.

Eleglide Coozy е снабден с удобно табло отпред и може да се управлява с мобилно приложение

Стигаме и до управлението на скутера. То е интелигентно, чрез LED дисплей и мобилно приложение. Таблото отпред показва всички важни параметри – като скорост, светлини, батерия и разстояние, докато смарт приложението за iOS и Android позволява операции като смяна на режимите на каране, смяна на единицата за измерване на скоростта, активиране на круиз режим и др. 

Не на последно място, Eleglide Coozy има сглобяема конструкция. Скутерът се сгъва лесно, благодарение на което ще можете да го пренасяте удобно – например в багажника на колата – и да го съхраняване в по-малко пространство.

Батерията на Eleglide Coozy осигурява максимален пробег 50-55 км с едно зареждане

Ако този е-скутер ви допада като дизайн и технически характеристики, можете да го поръчате тук: Eleglide Coozy Electric Scooter – на специална цена от EUR 519,99 с купон за отстъпка NNNELECOZALL в глобалния онлайн магазин GeekBuying по повод старта на продажбите. Доставката е безплатна, от европейски склад (Полша) в рамките на няколко работни дни.

Коментар