YT Downloader – сваля видео от популярни уеб-ресурси

С YT Downloader можете да теглите и гледате любимите си клипове от различни уеб ресурси
(екранна снимка: YT Downloader)

На пазара се предлагат много приложения за изтегляне на видео и аудио файлове, най-вече от YouTube и други популярни уебсайтове. Не винаги обаче те могат да удовлетворят потребителя с добро качество на изтегления файл. 

YT Downloader е софтуерен инструмент, който няма почти никакви недостатъци и със своите възможности ще задоволи всеки ентусиаст. С това приложение може да запазвате любимите си клипове от YouTube, Facebook, Vimeo, Dailymotion и други уеб ресурси. Тя поддържа линкове от множество сайтове и изтегля желаното съдържание за секунди.

За да изтеглите даден клип, просто трябва да копирате URL адреса му и да го поставите в интерфейса на YT Downloader. Програмата може да извлече цялото видео с доста високо качество или да запази само аудио потока.

YT Downloader извлича видеоклипове с висока резолюция – от 240p до UHD 8K
(екранна снимка: YT Downloader)

YT Downloader е способна да извлича видеоклипове с висока разделителна способност – от 240p до UHD 8K. Това по никакъв начин не нарушава тяхното качество. Също така поддържа множество видео и аудио формати.

Програмата има и опция за запазване на клипа като файл за мобилни устройства. Можете да изберете определена марка устройство и да оставите софтуера да приложи предварително зададените формат и настройки за качество към файла. Apple, Amazon, Android, BlackBerry, HTC и Nokia са сред поддържаните устройства.



Наличен е и голям набор от второстепенни опции, които няма как да се поберат в едно или две изречения. За по-ентусиазираните потребители би било интересно да се позанимават с тях.

В заключение, YT Downloader изглежда като доста ефективен инструмент за запазване на видео и аудио файлове, като дори и най-неопитния потребител може да се справи с неговата функционалност.

Даунлоуд: YT Downloader

Мартин Банков

Мартин Банков

Коментар