Eleglide Coozy – идеален е-скутер за града

С красив дизайн и издръжлив, Eleglide Coozy е скутерът за градския човек
(снимка: Eleglide)

Сравнително нов на пазара, електрическият скутер Eleglide Coozy предлага интересни възможности на приемлива цена. Този модел се позиционира като идеален за града, но ще се справи отлично и при по-дълги пътувания.

Оборудван с мощен двигател, здрав и издръжлив, Eleglide Coozy се предлага в момента на доста изгодна цена от €399 с купон за отстъпка NNNELECOZALL в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Той е сгъваем за удобно пренасяне в обществения транспорт или в багажника на колата, а добрата му автономност го прави подходящ и за дълги пътувания.

Eleglide Coozy има привлекателни характеристики и много конкурентна цена
(снимка: Eleglide)

Eleglide Coozy се сглобява лесно, буквално за минути. Заваръчните шевове и детайлите на компонентите свидетелстват за здрава конструкция, способна да издържи ездач с тегло до 120 кг. Платформата за краката е доста широка – 19 см, покрита с неплъзгаща се гума.

В нормално състояние е-скутерът има размери 1130x536x1210 мм, но когато го сгънете, Eleglide Coozy става много по-компактен – 1130x516x607 мм, което означава, че ще се побере в багажника на средно голяма кола. Освен това тежи само 18,7 кг, а това предполага лесно повдигане и качване в градския транспорт.

Пневматичните гуми, заедно с амортисьорите, осигуряват комфортно каране
(снимка: Eleglide)

Eleglide Coozy разполага с класическо кормило с размери 53 см и меки дръжки за комфортно каране, с вмъкнати в тях светлини за мигачи. Дисплеят е широк и ясно четлив, показва текущата скорост, изминатите километри, оставащия заряд на батерията и режима на шофиране. Отпред се намира LED фар за нощно каране, а отзад скутерът е оборудван със стоп светлина.

Когато говорим за стабилност и безопасност, гумите са ключови. Eleglide Coozy е добре подготвен в това отношение – има 10×2,5-инчови пневматични гуми, които гарантират комфорт при шофиране и по-голяма безопасност във всички ситуации: спиране, завой, дупки.

В сгънато състояние Eleglide Coozy е удобен за носене и транспортиране
(снимка: Eleglide)

Механичната дискова спирачка в комбинация с електронна спирачка осигуряват бързо, но не рязко спиране – след няколко метра, без блокиране на колелото. В допълнение, окачването и амортисьорите подобряват комфорта и безопасността по време на шофиране. Моделът е и водоустойчив по стандарта IPX5.

Eleglide Coozy е мощен е-скутер, който разчита на 350W безчетков мотор (с пикова мощност 540W). Скоростта на модела е фабрично ограничена до 25 км/ч, но това ограничение може да се отключи чрез приложението GreenDrive и скутерът да развие до 35 км/ч, ако теглото на водача позволи това. Принципно, подобни високи скорости трябва да се избягват с електрическите скутери, тъй като са рисковани.

Мобилното приложение предлага интересни опции, вкл. сваляне на ограничението за скоростта
(снимка: Eleglide)

Можете да карате скутера в три режима, в зависимост от скоростта: екологичен до 10 км/ч, комфортен до 15 км/ч и спортен – до максималната скорост. Предвиден е и режим на избутване на скутера с фиксирана скорост от 6 км/ч, който е полезен за пешеходни зони.

Стигаме и до характеристика, която вълнува всеки фен на електрическите возила – издръжливостта на батерията. Eleglide Coozy използва 12,5Ah 36V батерия, която съответства на 450 Wh и гарантира максимален пробег от 55 км при нормални условия. Разбира се, пробегът зависи от различни фактори – тегло на водача, условия на пътя, режим на каране. Батерията е защитена срещу късо съединение и пренапрежение. Пълното ѝ презареждане отнема около 7 часа.

Eleglide Coozy има здрава конструкция с широка платформа за краката и малко тегло
(снимка: Eleglide)

В заключение, можем да обобщим, че Eleglide Coozy е електрически скутер с много предимства – той има красив дизайн, но по-важни всъщност са неговите качества като удобство, здравина, безопасност и издръжливост. Моделът е идеален за града, а също и за по-дълги пътувания.

Можете да купите е-скутера тук: ELEGLIDE Coozy Electric Scooter – за €399 с купон за отстъпка NNNELECOZALL и безплатна доставка от европейски склад на Geekbuying в рамките на няколко работни дни.

Коментар