Kugoo Kirin M4 – сгъваем е-скутер за всякакви пътища 

Електрическият скутер Kugoo Kirin M4 е бърз, надежден и издръжлив

Електрически скутер с универсално предназначение, включително за градско каране и офроуд, се предлага на изгодна цена с отстъпка в глобалния онлайн магазин Geekbuying, който този месец отбелязва своята 11-та годишнина с много промоции за широка гама от продукти. 

Представяме модела Kugoo Kirin M4 Folding Electric Off Road Scooter – мощен и здрав електрически скутер на цена от €436,62 след купон за отстъпка GKB11ANNI2 и безплатна доставка от европейски склад. 

Kirin M4 е подходящ за всякакви сценарии на използване, вкл. в градски условия и за офроуд

С безчетков мотор 500W, разглежданият е-скутер е способен да развие скорост от 45 км/ч, която се счита за голямо постижение на подобно превозно средство. Разбира се, ездачите трябва да са особено внимателни, когато изпитват границите на възможното с Kirin M4 и на всеки друг електрически скутер. Разумната скорост на придвижване с е-скутер е около половината от максималната, за да спокойни всички участници в движението по пътищата. 

Kugoo Kirin M4 поддържа три скоростни режима – еко 15 км/ч, регулярен 30 км/ч и спортен 45 км/ч, които могат да се контролират с един бутон според различните условия на пътната настилка, така че возенето с е-скутера да е по-комфортно и по-сигурно. 

Kirin M4 има три режима на скоростта – еко, регулярен и спортен

За стабилното и по-меко возене допринасят 10-инчовите пневматични гуми, които имат защита срещу плъзгане, осигуряват силен захват, устойчиви се на износване и в крайна сметка – безопасни. Подходящи са за различни видове пътища. 

Kirin M4 е подсигурен с двойна дискова спирачка на предното и задното колело. В допълнение, е-скутеръте е оборудван със система за смекчаване на ударите, която ще направи карането по-комфортно и безопасно, особено по неравни терени. 

Kirin M4 е оборудван с двойни дискови спирачки на предното и задното колело

Що се отнася до пробега, този е-скутер е способен да измине до 45 км с едно зареждане на батерията, което е сериозно постижение. Батерията на Kirin M4 е литиева, с капацитет 10 Ah и се зарежда за около 6 часа. 

Интелигентен екран отпред на скутера показва информация за скоростта, пробега, мощността, напрежението и други важни данни. Налични са също предна LED светлина и заден стоп за безопасност, който свети ярко червено и предпазва от инциденти особено при нощно каране. 

10-инчовите пневматични гуми осигуряват комфортно, меко возене

Е-скутерът е проектиран за удобно возене. Можете да регулирате височината на дръжката и седалката според предпочитанията си. Освен това, Kirin M4 е сгъваем за лесно пренасяне, например в багажника на колата, и съхранение в по-малко пространство.  

Скутерът е водоустойчив по IPX4 и тежи около 23 кг. Може да поеме товар до 150 кг, което означава, че е подходящ практически за всички. С такъв е-скутер можете не само да се придвижвате в града, но и да изпитате тръпката на офроуда – този сценарий на използване е подчертан и в името на модела. 

В сгънато състояние, Kirin M4 е по-удобен за пренасяне и съхранение

Можете да купите изгодно е-скутера тук: Kugoo Kirin M4 Folding Electric Off Road Scooter – за €436,62 след купон за отстъпка GKB11ANNI2 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. 

Коментар