А1 пусна домашен интернет за 9,99 лв. на месец

Потребителите у нас получиха достъп до гъвкава услуга за домашен интернет – по фиксирана или мобилна мрежа (снимка: CC0 Public Domain)

А1 обяви специална лятна оферта за високоскоростен и неограничен домашен интернет по фиксирана или мобилна мрежа за 9,99 лева на месец за първите 24 месеца от договора. Кампанията ще продължи до 3 септември 2023 г., а клиентите могат да се възползват от нея в магазините на телекома или онлайн от А1.bg.

Предложението за домашен интернет по фиксирана мрежа с план А1 Нет 75 е с максимална скорост на сваляне на информация до 75 Mbps и скорост на качване до 45 Mbps. В цената 9,99 лева на месец е включено и цялото нужно оборудване за използване на услугата, поддръжка и подмяна при повреда.

Потребителите с по-големи жилища или по-големи домакинства могат да се възползват от услугата A1 Home Wi-Fi. Тя подобрява чувствително качеството на безжичния домашен интернет в жилищата, които не могат да бъдат покрити от базовите Wi-Fi рутери, предоставяни за срока на договора. Home Wi-Fi предлага достъпни рутери и Mesh система като допълнителна услуга, чрез които се осигурява сигнал без прекъсване и забавяне навсякъде в дома.

Оптичната мрежа на А1 обхваща към момента 78 града и 137 малки населени места и позволява достъп до високоскоростен интернет на над 1,7 млн. домакинства. Потребителите, които се нуждаят от домашен интернет на местата извън настоящия обхват на фиксираната мрежа на А1, могат се възползват от услугата Net Box.

А1 Net Box предлага домашен интернет по мобилна мрежа, което дава свързаност на потребителите почти в цялата страна, тъй като 4G мрежата на телекома покрива 99,4% от населението, a с 5G са покрити почти всички населени места с над 3 000 жители и основните курорти. Тази услуга предоставя неограничен домашен интернет с включени 75 GB при максимална скорост, на същата цена – 9,99 лева на месец.

Потребителите могат да проверят дали мястото, където искат да ползват интернет услугата, се намира в обхвата на  фиксираната или мобилната мрежа на А1 от сайта на компанията.

Коментари по темата: „А1 пусна домашен интернет за 9,99 лв. на месец”

добавете коментар...

  1. Тролчо

    Умник имаш ограничение до 75GB на максимална скорост при ползване на мобилен …

  2. Дельо

    Абе умник, 75MBits е скорост, не количество интернет. Нямаш ограничение в ползването а в скоростта, която не е малко.

  3. A1сакс

    Абсолютно. Сега гледах страницата им, въобще няма такава оферта. 10.99 bgn за първите 3 месеца и после 21 месеца по 21.99 bgn

  4. Стефан

    За с.Прибой, дори нямат покритие, какво остава за интернет…
    ****, отговорът им е: Нямаме интерес за развитие на мрежата във вашия район!!!

  5. неограничен ама не

    Поредната реклама на неограничен интернет с ограничение до 75 GB след което е ограничен достъпа. Поредната лъжа истински неограничен интернет означава без никакви месечни лимити трафик и спиране тоест падане на скоростта до невъзможност да се ползува туй нещо Интернет. Много жалко че унищожиха кварталните интернет доставчици.

  6. Гошо

    Изпатих си с тях само че ми го предлагаха уж безплатно за 10 лева после станаха 20 и договора ми изтичаше и ми отказаха да го спрат а и 4Г нета им е слабичък само за някой вила на балкана става където няма друг вариант

  7. Пешо

    И така се закачаш ****, че накрая не остават малки доставчици, а само триглавата ламя.

  8. Anonymous

    И като се поразровите в условията, става ясно колко подвеждаща информация получваме…

Коментар