Xiaomi Xiaoai Speaker – AI колонка за умния дом

Колонката Xiaomi Xiaoai Speaker преви реалност умния дом с разнообразните си функции

Устройство, което съчетава аудио колонка и помощник с изкуствен интелект сбъдва мечтата за умния дом. То не само ще ви забавлява, но и ще ви помогне да управлявате с лекота различните смарт джаджи в дома.

Това е смарт колонката Xiaomi Xiaoai Speaker, която с всичките си високотехнологични възможности струва само €24,95 – можете да я купите на тази цена в глобалния онлайн магазин Cafago и да разчитате на безплатна доставка.

Xiaomi Xiaoai Speaker е в центъра на умния дом – не само забавлява, но и управлява

На първо място, този интелигентен високоговорител възпроизвежда качествено аудио. С иновативен дизайн и собствена аудио технология, колонката осигурява обемен и качествен звук. Ще слушате от нея любими мелодии, а също и полезна информация за неща, които ви интересуват, тъй като колонката е умна и разбира гласови команди.

С помощта на Xiaomi Xiaoai Speaker можете да управлявате най-различни смарт устройства в дома чрез глас, включително да задействате техните функции дистанционно. Колонката поддържа надеждни безжични комуникации като Wi-Fi 2,4GHz с протоколи IEEE 802.11 b/g/n и Bluetooth 4.2, както и A2DP възпроизвеждане на музика, и е съвместима с Andoid и iOS смартфони.

Аудио колонката Xiaomi Xiaoai Speaker е съвместима с Android и iOS смартфони

Иновативното устройство играе умело ролята на помощник с изкуствен интелект. Вграденият AI асистент Xiaoai може да демонстрира повече от 1400 практически житейски умения – като чат, игри, отговори на гатанки и т.н., за да ви забавлява, ако скучаете.

Неслучайно децата харесват Xiaomi Xiaoai Speaker. Умната колонка може да превежда и рецитира древни стихове, да издава животински звуци, да отговаря със знания от енциклопедия. Въобще това е добър приятел на децата, способен да отговори на стотици хиляди техни въпроси.

AI помощникът Xiaomi Xiaoai Speaker може да управлява всички тези устройства в дома

Едва ли е изненада, че смарт джаджата се явява и персонализиран будилник. Можете да задавате музиката и изпълнителите, с които да ви събужда, вкл. списъци с любими песни за будилника, така че всеки ден да отваряте очи с различни музикални изживявания.

Xiaomi Xiaoai Speaker има цилиндрична форма с размери 140х95х95 мм, изпълнен е в бял цвят и тежи само 564 грама. Съвместим е с мобилни устройства под управление на Android и iOS и се захранва чрез адаптер DC 12V/1A, който е включен в комплекта. Там ще намерите и ръководство с инструкции за използване.

Смарт високоговорителят е елегантен и стилен, със загадъчно излъчване

Можете да купите тази умна джаджа тук: Xiaomi Xiaoai Speaker – само за €24,95 от онлайн магазина Cafago и безплатна доставка.

Коментари по темата: „Xiaomi Xiaoai Speaker – AI колонка за умния дом”

добавете коментар...

  1. Милен

    Български език знае ли да чува и говори?

Коментар