Creality Ender-3 S1 Pro – стойностен 3D принтер изгодно на BlackFriday

Creality Ender-3 S1 Pro е качествен 3D принтер с директен екструдер

Ако 3D принтерът е в плановете ви за покупка тази година, може да се възползвате от BlackFriday офертите, които валят в края на ноември, за да се сдобиете с качествен модел на добра цена. Представяме един стойностен 3D принтер от реномиран бранд.

Можете да преминете към 3D печат от следващо ниво, с директен екструдер, с модела Creality Ender-3 S1 Pro, който не е най-новият на пазара, но от друга страна, вече се е доказал като стойностен продукт – сега той се предлага само за €195,20 след купон за отстъпка SIMPLYCODES24 в BlackFriday кампанията на глобалния онлайн магазин Tomtop, с безплатна доставка от европейски склад.

Изцяло металният директен екструдер на Ender-3 S1 Pro има сила на натиск най-малко 80 N

3D принтерите от серия S1 на Creality, към която принадлежи Elder-3 S1 Pro, използват директен екструдер и предлагат висококачествен 3D печат с по-голям набор от материали. Ще разгледаме основните характеристики на Creality Ender-3 S1 Pro и тяхното влияние върху качеството на печат и удобството на работа с принтера.

На първо място, ще изтъкнем изцяло металния директен екструдер Sprite с две предавки. Отзивите за него от тестерите са положителни. Sprite на S1 Pro с тегло 334 г и сила на сила на натиск от най-малко 80 N е здрав източник за топене дори и на по-трудните материали.

Автоматичното нивелиране на леглото е едно от силните качества на Creality Ender-3 S1 Pro

Моделът се отличава и с чисто нова високотемпературна дюза, изработена от месинг, която може да издържи до 300°C температура на печат и е съвместима с множество влакна, като PLA, ABS, PVA, дърво, TPU, PETG и PA. Това разкрива много повече възможности за създаване на произведения с 3D принтера.

Creality Ender-3 S1 Pro има двойни Z-оси. В допълнение към осигуряването на допълнителна стабилност, синхронизираната Z-ос с двойно задвижване помага за поддържане на качеството на печата през цялото време. Отбелязваме и наличието на собствена система за автоматично нивелиране на леглото CR Touch, при която метална сонда се вкарва в печатащото легло на 16 предварително дефинирани места, за да провери за неравности.

Големият сензорен дисплей улеснява управлението на Creality Ender-3 S1 Pro

S1 Pro има удобни функции, които улесняват използването на устройството. Така например, в горната част на рамката е разположена LED лента, която осветява леглото за печат. Освен това е налична дръжка за преместване на леглото, без да оставяте пръстови отпечатъци по повърхността.

4,3-инчов цветен сензорен дисплей за управление прави Creality Ender-3 S1 Pro много по-добро устройство от неговия по-обикновен аналог S1. Тук няма да намерите въртящо се копче, а само голям дисплей с блестяща повърхност. Освен това софтуерът на принтера поддържа девет различни езика, вкл. английски, немски, френски, руски, турски и др.

Creality Ender-3 S1 Pro ще ви отведе на следващо ниво в 3D печата

За отбелязване е и входът на SD картата, който позволява използване на карта в пълен размер. А широкото чекмедже за инструменти ви дава повече място за съхранение. Не на последно място, Ender-3 S1 Pro се доставя с достатъчно голям брой аксесоари, като страничен нож, SD карта и резервна дюза, които улесняват старта с устройството. Имате и ръководство за бързо инсталиране, включено като част от пакета.

Можете да купите този 3D принтер изгодно тук: Creality Ender-3 S1 Pro Desktop 3D Printer – за €195,20 след купон за отстъпка SIMPLYCODES24 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Creality Ender-3 S1 Pro работи с широка гама консумативи за различни цели

Междувременно, може да се възползвате от сериозни отстъпки при пазаруване на всякакви други продукти по време на кампанията Tomtop’s BlackFriday, която продължава от 23 до 26 ноември. Ето отстъпките и купоните за тях:

Отстъпки и купони за Tomtop’s BlackFriday – 23-26 ноември:

  • $6 отстъпка за поръчки $60+ : KSMR1
  • $12 отстъпка за поръчки $100+ : KSMR3
  • $40 отстъпка за поръчки $300+ : KSMR6
  • $80 отстъпка за поръчки $500+ : KSMR9

Тези отстъпки не се прилагат за продукти, които са маркирани като Flash Sale.

Допълнителни PayPal отстъпки за периода 23-26 ноември

  • $10 отстъпка за поръчки над $200
  • $20 отстъпка за поръчки над $600

Коментар