Exterminate It! – пази от 10 милиона заплахи

Exterminate It! е част от група приложения, които предлагат защита в реално време от дигитални заплахи, в частност от спайуер. Макар и да не притежава развитите възможности на по-известните продукти, програмата е полезна със своята лекота на използване и разпознаване на огромен брой заплахи.

Всички инструменти са добре организирани, така че потребителят лесно да стартира сканиране, обновление или да провери опциите за конфигуриране.

Exterminate It! предлага само един базов режим на сканиране, който проверява целия компютър за зловредни файлове. Не са налични опции за сканиране само на една папка или на определено устройство. Добрата новина е, че Exterminate It! сканира много бързо.

Макар да се нарича антивирус, програмата по-скоро е решение за откриване и премахване на шпионски модули (спайуер). Нейно предимство е малката консумация на системни ресурси, така че може да се ползва без проблем и на стари машини.

Помощна информация за приложението е достъпна само през интернет. Exterminate It! се обновява ежедневно и е съвместима с други програми за сигурност. Разпознава над 10 милиона заплахи, по данни от разработчика. Цената на програмата е $24,99, а пробна версия е достъпна за сваляне безплатно.

Даунлоуд: Exterminate It!

Коментар