NANO Antivirus – безплатен антивирус за Windows

Безплатната програма NANO Antivirus е предназначена да пази Windows системи от различни заплахи – вируси, троянци, червеи и др. Разработчикът набляга на няколко предимства на приложението: висока скорост, ефективност и удобство; възможност за избор на функционалност; и безплатно разпространение.

NANO-Antivirus-ins

Технология за дълбока емулация позволява откриване и лекуване от сложни кодирани и полиморфни вируси. Реализирана е мощна поддръжка за работа с архиви, която отделя зловредните обекти, обработени от различни архиватори, като по този начин осигурява защита от повторни епидемии от едни и същи вируси.

С минимален брой действия, потребителите могат да извършат пълна проверка на компютъра и сменяемите носители, да пуснат експресна проверка – само на потенциално опасни области – и да обновят компонентите на антивируса.

Налична е също възможност за задаване на проверки по разписание. NANO Antivirus включва и функция за защита на компютъра в режим на реално време. Скенерът на уеб трафик проверява мигновено всички зареждани от интернет файлове за зарази.

Предвидена е също възможност за организация на доверена зона с набор от избрани обекти, които могат да бъдат изключени при проверката с цел по-бързо сканиране. Приложението включва и карантина за изолация на подозрителни обекти.

Даунлоуд: NANO Antivirus

Коментари по темата: „NANO Antivirus – безплатен антивирус за Windows”

добавете коментар...

  1. Chovek

    Нищо руско антивирусно не слагам. Руснаците, за съжаление, ги свързвам само с хакерство.

  2. Ket

    М-м-м погледах видеоклипчетата (без да инсталирам самата програма) и ми се видя не много професионално. Не се казва думичка за това колко вируса съдържа базата данни, колко често се обновява. Не ми вдъхна доверие, нищо че е безплатно – дава ти някаква индивидуална лицензия срещу регистрация на имейл. Каква е гаранцията, че не е замаскиран малуер?

Коментар