Десетима клиенти на Globul спечелиха билети за “Манчестър Юнайтед” – “Реал Мадрид”

До момента Globul е раздал общо 44 билета за домакински мачове на „Манчестър Юнайтед“

До момента Globul е раздал общо 44 билета за домакински мачове на „Манчестър Юнайтед“

София, 4 март 2013 – GLOBUL изпрати десетима късметлии в Манчестър, където утре ще гледат на живо срещата-реванш от Шампионската лига между „Манчестър Юнайтед“ и „Реал Мадрид“. Те са победителите от поредната игра, в която GLOBUL раздаде билети за мач на „Олд Трафорд“ като част от партньорството си с английския клуб.

Играта се проведе от 1-ви до 18-ти февруари в специално интернет приложение, достъпно през Facebook страницата на GLOBUL и на официалния уебсайт www.globul.bg/manutd. Право на участие в нея имаха абонатите на GLOBUL от три или повече години. Участниците трябваше да отговорят на три въпроса, свързани със съперничеството между „червените дяволи“ и „белия балет“ на футболния терен.

Имената на печелившите бяха изтеглени на 19 февруари чрез жребий измежду всички участници, дали верни отговори на въпросите в играта. Освен десетимата победители, други петима участници в играта спечелиха подписана фланелка на „червените дяволи“.

До момента GLOBUL е раздал общо 44 билета за домакински мачове на „Манчестър Юнайтед“, както и много оригинални фен-артикули на отбора. Повече информация за всички активности в рамките на сътрудничеството между GLOBUL и английския клуб е публикувана на www.globul.bg.