Глобул ще приеме над 50 стажанти тази година

Десетки студенти ще приеме на стаж операторът Глобул

Десетки студенти ще приеме на стаж операторът Глобул

Глобул и Германос обявиха старта на ежегодната си стажантска програма, в която ще могат да се включат над 50 студенти от български и чуждестранни университети. В рамките на програмата студентите ще трупат професионален опит в реална бизнес среда.

Набирането на кандидатури започна на форума „Национални дни на кариерата“, който се проведе по-рано тази седмица в София. Двете компании ще приемат стажанти в областите финанси, човешки ресурси и администрация, маркетинг и комуникации, снабдяване и логистика, правни отношения, обслужване на клиенти, радио комуникации, телекомуникации, информационни технологии.

Програмата включва платен летен стаж, който тази година ще започне в началото на юли и ще е с продължителност два месеца. Студентите ще разработят индивидуални проекти под ръководството на персонални наставници.

На успешно представили се стажанти ще бъде предложена възможност да останат на постоянна работна позиция в компанията.

До момента, в стажантската програма на оператора са участвали над 250 студенти,  като една трета от тях впоследствие са започнали работа а Глобул и Германос.

Кандидатстването за програмата е онлайн – чрез кариерната секция на сайта на компанията – или чрез изпращате на автобиография и мотивационно писмо по електронна поща.

Коментар