Globul подкрепя концерта на Depeche Mode в София

В рамките на партньорството с електро-поп бандата, Globul ще даде на българските й фенове възможност да спечелят билети за концерта и други специални награди

Концертът на легендарната британска група ще се състои на 12 май на стадион „Локомотив“

София, 25 февруари 2013 – GLOBUL е официален партньор на едно от най-дългоочакваните музикални събития в София това лято. Концертът на легендарната британска група Depeche Mode ще се състои на 12 май на стадион „Локомотив“ и е част от тазгодишното им европейско турне, подкрепено от Deutsche Telecom.

В рамките на партньорството с електро-поп бандата, GLOBUL ще даде на българските й фенове възможност да спечелят билети за концерта и други специални награди.

„Ние вярваме, че телекомуникациите са много повече от начин за предоставяне на връзка между хората. Нашите услуги помагат на потребителите да споделят своите емоционални преживявания, а музиката е точно такова преживяване. Затова се радваме, че с подкрепата си за концерта на Depeche Mode в България ще дадем шанс на нашите клиенти да станат част от едно незабравимо шоу на световно ниво.“, заяви г-жа Галина Чулева, Директор „Реклама и Комуникация” в GLOBUL.

Depeche Mode са истински музикален феномен с 32-годишна история, много фенове по целия свят и над 100 милиона продадени албуми и сингли. Последното турне на групата през 2009/2010 г. счупи всички рекорди с над 2,5 милиона продадени билети. Новият албум на британците, наречен „Delta Machine“, ще бъде издаден на 22 март, а първият сингъл от него „Heaven“ вече направи своята премиера.