Globul раздава десет билета за мача „Манчестър Юнайтед” – „Астън Вила“

София, 7 март 2013 – GLOBUL ще зарадва българските привърженици на „Манчестър Юнайтед” с нова възможност да спечелят билети за домакински мач на любимия си отбор и оригинални фен-артикули на клуба. Двубоят срещу „Астън Вила“ от Английската Висша лига ще се състои на 22 април на стадион „Олд Трафорд“.

Всички желаещи ще могат да се включат в играта „Викай за Манчестър Юнайтед и стани 12-ия играч” по време на поредица от събития, които ще се проведат от 9 март до 5 април в София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе и Велико Търново, както и онлайн на сайта www.shout.globul.bg, който също ще бъде активен от 9 март. Участниците в играта ще трябва да докажат, че са истински фенове и да помогнат на „червените дяволи“ да вкарат гол на виртуалния терен като викат в тяхна подкрепа. При игра на живо, състезанието по „надвикване“ ще се състои между два отбора от до трима души, а в интернет участниците ще играят срещу компютъра, използвайки компютърна мишка.

Победителите във виртуалните двубои ще имат шанс да спечелят билет за мача „Манчестър Юнайтед“ – „Астън Вила“ с осигурени самолетен билет и нощувка в хотел. В томболата за голямата награда ще бъдат включени всички участници – настоящи клиенти на GLOBUL, които са подписали абонаментен договор или са се регистрирали като потребители на предплатени услуги до 1 март включително. Десетимата късметлии ще бъдат уведомени с телефонно обаждане, а списък с техните имена ще бъде публикуван на официалния уебсайт на GLOBUL.

Победителите от състезанията на живо в страната също ще могат да се включат в томболата за голямата награда и ще получат на място оригинален аксесоар на „Манчестър Юнайтед“. Повече информация относно графика на събитията от кампанията ще бъде публикувана на 9 март на www.shout.globul.bg и страницата на GLOBUL във Facebook.