Атанас Добрев стана CEO на Виваком

Атанас Добрев зае поста  главен изпълнителен директор на Виваком

Атанас Добрев зае поста главен изпълнителен директор на Виваком

Атанас Добрев е новият главен изпълнителен директор на Виваком, на мястото на Бернар Москени, съобщи телекомът. Преди да заеме поста CEO, Добрев беше главен финансов директор на компанията.

Председател на новия Управителен съвет на Виваком е Златозар Сурлеков, а членове – Атанас Добрев, Русин Йорданов, Александър Грънчаров и Ивайло Бачийски.

Атанас Добрев се присъединява към Виваком през септември 2008 г., като преди това е работил в конкурента Глобул.

Златозар Сурлеков пък е член на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка АД от 2000 г. Започва кариерата си в областта на продажбите в телекомуникационния сектор като Директор „Продажби” в „Инкомс Капш” ООД.

Русин Йорданов се присъединява към Виваком през 2004 г. като главен корпоративен съветник, а от 2007 г. до 2010 г. е главен юридически директор на компанията.

Александър Грънчаров идва във Виваком от поста главен изпълнителен директор на Карлсберг за България, като преди това е бил мениджър на Кока-Кола за България.

Ивайло Бачийски е работил за големи технологични компании като Алкател, Ериксон и Сиско. Последните пет години заема регионални мениджърски позиции в интернет доставчика Cogent Communications и в израелската компания за VoIP решения Audiocodes.

Коментари по темата: „Атанас Добрев стана CEO на Виваком”

добавете коментар...

  1. :)

    Нищо лично против тоя пич, но гледа малко като ония от X-MAN или WAREWOLF 🙂 🙂 🙂

Коментар