Бианор обяви мениджърска рокада

Йордан Недев е новият изпълнителен директор на Бианор на мястото на Костадин йорданов

Йордан Недев е новият изпълнителен директор на Бианор на мястото на Костадин Йорданов

Разработчикът на мобилен и видео софтуер Бианор назначи Йордан Недев за нов изпълнителен директор. Той ще поеме поста от Костадин Йорданов, съосновател и директор на компанията от нейното създаване през 1998 г.

Решението, прието единодушно от борда на директорите, цели да разграничи ясно сферите на дейност на Бианор, уточниха от създателя на облачното приложение iMediaShare.

Недев ще има за задача да постигне планирания динамичен растеж и стратегическите цели на компанията в областта на мобилните и видео софтуерни решения.

Костадин Йорданов, от своя страна, ще се фокусира върху флагманския продукт iMediaShare, в частност – върху едноименното дъщерно дружество, като същевременно запазва поста си в борда на директорите на компанията майка.

Бианор извършва консултантски услуги и разработва технологични решения за български и международни фирми от различни индустрии, вкл. телеком оператори, корпорации и крайни клиенти.

Водещият продукт на компанията е iMediaShare – базирана в облака мобилна технология за откриване и контрол на медийно съдържание. Приложението позволява възпроизвеждане на онлайн видео съдържание на телевизор или всеки друг свързан екран в дома, без необходимост от кабели, конфигурации или допълнителни настройки.

Коментар