TeamViewer 9 – решение за отдалечен достъп и поддръжка

Излезе бета версия на TeamViewer 9, популярния софтуер за свързване с всеки персонален компютър или сървър, независимо къде се намират, и само за броени секунди. С помощта на това приложение, което се ползва от 200 милиона потребители, можете да управлявате от разстояние компютъра на вашия партньор, сякаш седите точно пред него, пояснява разработчикът.

200 милиона потребители ползват TeamViewer за управлявате на компютри от разстояние

200 милиона потребители ползват TeamViewer за дистанционно управление на компютри

TeamViewer 9 все още е на етап бета, но потребителите на Mac и Windows могат да си свалят софтуера и да тестват новите му възможности, вкл. Wake-on-LAN (събуждане на компютъра дистанционно, когато ви потрябва достъп до него, от друг компютър, използващ TeamViewer в локалната мрежа, или чрез рутер), връзки в табове (отваряне на няколко дистанционни сесии в раздели, точно както в браузъра), двустепенно удостоверяване и др.

Приложението се интегрира лесно с работната среда, предлага опростен трансфер на файлове и редица възможности за споделено ползване на десктопа. Можете, например, да копирате файлове, папки, изображения, снимки на екрана, текст и таблици, заедно с форматирането, от един компютър на друг чрез клипборда.

TeamViewer е достъпен за сваляне и персонално ползване напълно безплатно. До 15 ноември разработчикът предлага отстъпка за компании, които разчитат в своята работа на TeamViewer, и искат до обновят софтуера си. Версия 9 е съвместима с новите операционни системи Windows 8.1 и Mac OS X Mavericks.

Даунлоуд: TeamViewer 9

Коментар