IP камера пее нежно на бебчета

EyeOn Baby има приветлив, сферичен дизайн и дава на родителите поглед към детската стая

EyeOn Baby има приветлив, сферичен дизайн и предава видео от детската стая с HD резолюция

Нова IP камера пее нежно на бебчетата, докато те заспиват, и излъчва видео на живо в  HD резолюция. Устройството беше представено днес в София от компанията D-Link, водещ производител на IP камери в Европа, с 30% пазарен дял в Германия, по данни на GFK.

Камерата EyeOn Baby има приветлив, сферичен дизайн и дава на родителите поглед към детската стая по всяко време на деня с HD резолюция и посредством приложение за смартфони и таблети. Тази интелигентна камера може също да улавя звуци и движения: родителите получават уведомление на смартфона си, когато бебето започне да се движи в креватчето си през нощта или когато заплаче.

LED функцията за температурен контрол позволява на родителите да поддържат перфектна температура по всяко време. И ако пеенето не е силната ви страна, камерата може да поеме и тази задача: пет предварително заредени приспивни песнички могат да бъдат пускани посредством мобилно устройство.

Камерата идва с пет предварително заредени приспивни песнички

Камерата идва с пет предварително заредени приспивни песнички

EyeOn Baby (DCS-825L) е ново попълнение в портфолиото на D-Link с облачни продукти и услуги: предаване на живо от камерата е достъпно чрез смартфон и таблет (Android и iOS) от всяка точка, като така се елиминира нуждата от допълнително устройство в ролята на тяло-майка. Споделянето на снимки и видео с роднини е лесно като детска игра.

Камерата има множество функции за родителите. Така например, те могат да чуят бебето си чрез микрофона на камерата. Вграденият говорител пък им позволява да говорят на детето. Освен това могат да бъдат пуснати и приспивни песнички посредством бутон на камерата или чрез приложението за смартфон и таблет.

LED индикатор на камерата показва текущата температура и я анализира, а освен това служи и като нощна лампа. Ако LED индикаторът е зелен, това означава, че температурата в стаята е нормална за бебето. Ако свети в синьо, тогава стаята е твърде студена. Ако свети в червено, тогава в стаята е твърде горещо.

EyeOn Baby дава на родителите поглед към детската стая по всяко време

EyeOn Baby дава на родителите поглед към детската стая по всяко време на деня от таблет или смартфон

Друга полезна функция е възможността за уведомление на родителите, в момента в който камерата улови движение или звук – например, ако бебето плаче или се върти неспокойно в легълцето си. Сферичният дизайн на камерата EyeOn Baby може да бъде персонализиран със сменящите се розови или сини пръстени.

Можете да ползвате EyeOn Baby и по време на пътувания. Ако нямате интернет или безжична връзка в хотела или къщата, тогава смартфон, таблет или друго устройство с WLAN функционалност може да бъде свързано директно към камерата. EyeOn Baby може да бъде поставена почти навсякъде в стаята на бебето: захранването става през включения в комплекта кабел, чрез микро USB конектор или от всяка преносима USB батерия.

Безплатното приложение за EyeOn Baby за Android и iOS дава достъп до видео на живо, снимки и записи през смартфони и таблети. Допълнителните функции като пускане на приспивни песнички и контрол на температурата също могат да бъдат контролирани чрез mydlink Baby App. Достъп до камерата има и от браузър чрез портала mydlink.

Камерата EyeOn Baby ще се предлага в България след 20 декември. Препоръчителната цена за крайни потребители е 299 лв., съобщиха от производителя.

Коментар