BestSync – синхронизира и прави бекъп на файлове

BestSync ви позволява лесно да синхронизирате и правите резервни копия на файлове и имейли

BestSync ви позволява лесно да синхронизирате и правите резервни копия на файлове и имейли

BestSync е компактно приложение, което ще ви помогне при синхронизация и бекъп на файлове, като поддържа планиране на операциите и отдалечено управление.

Веднага щом влезете в програмата, тя ви води в добавянето на нова задача към списъка и избор на директория, която искате да синхронизирате.

Интерфейсът на програмата е изчистен и ясен, като ви позволява лесно да синхронизирате и правите резервни копия на файлове и имейли от Outlook между компютри и външни устройства за съхранение.

Поддържат се също отдалечени операции през FTP, SFTP, WebDAV и клауд услугата Amazon S3. В допълнение, програмата поддържа Google Storage и Windows Mail. Преди да инициира процедурата за синхронизация, програмата създава бекъп файл с всички неща, съхранени на компютъра ви.

BestSync ще ви позволи да компресирате и кодирате файлове, да изтривате стари файлове, да планирате задачи, да преглеждате лог файлове за извършените операции и възможни грешки, вкл. изпращане не тези файлове по имейл, и обработка на множество файлове едновременно.

Полезна също така е възможността за прилагане на филтри – можете да игнорирате някои файлове и да сканирате папките само за нови промени.

Не на последно място, можете да конфигурирате параметрите за копиране и изтриване, да създавате списъци от файлове за преименуване и да избирате приложения за изпълнение преди да започне процесът на синхронизация.

Даунлоуд: BestSync

Коментар