Lumix SZ8 – фотоапарат с креативни функции

Lumix SZ8 избира автоматично най-подходящите настройки за всяка ситуация

Lumix SZ8 избира автоматично най-подходящите настройки за всяка ситуация

Няколко нови модела цифрови фотоапарати представи Panasonic на изложението CES 2014 в Лас Вегас. Компактният модел Lumix SZ8 е един от тях – стилен, тънък, с джобен размер и комуникативен.

Устройстото се отличава също с широк набор от креативни функции и режими на снимане, с помощта на които потребителите могат с лекота да придават повече персоналност на снимките и видеото.

Lumix SZ8 може да се похвали с 24-мм ултра широкоъгълен обектив с 12х оптичен зум за детайлни снимки във всякакви ситуации. Апаратът е оборудван също с оптичен стабилизатор на изображението и отделен бутон за заснемане на видео с цел незабавен старт на снимането.

Lumix SZ8 има вграден модул Wi-Fi, който улеснява споделянето на снимки и видео и позволява дистанционно снимане чрез смартфон или таблет. Функцията за моментално споделяне автоматично прехвърля данните от снимката към свързаните с апарата смарт устройства в момента на снимането.

В режим iA (inteligent Auto) Lumix SZ8 избира автоматично най-подходящите настройки за всяка ситуация. Можете да добавите също персоналност към снимките чрез широк набор от креативни функции, вкл. 15 филтърни ефекта, креативен ретуш и панорама.

Датата за излизане на пазара и цената на Lumix SZ8 все още не са обявени от японския производител.

Коментар