MP4 Player – нишов видео плейър

В днешно време можем да избираме от много плейъри за гледане на видео, съхранявано на компютъра или достъпно онлайн. Има също някои плейъри за специфични типове файлове – MP4 Player е един от тях.

MP4 Player върши чудесна работа, но е ограничен само до три типа видео файлове

MP4 Player върши чудесна работа, но е ограничен само до три типа видео файлове

Приложението се отличава с дружелюбен интерфейс, който позволява лесно избиране, зареждане и възпроизвеждане на видео. Името на този софтуер обаче е подвеждащо, тъй като MP4 не е единственият поддържан формат.

MP4 Player може да възпроизвежда също флаш файлове във формат FLV, както и WebM видео. Друго достойнство на продукта е поддръжката на плейлисти – възможност, която помага за създаване, зареждане и изпълнение на съществуващи PLS и M3U списъци от мултимедийни клипове.

Програмата дава базови възможности за управление на възпроизвеждането. Единствената разлика от други подобни плейъри е бутонът Zoom, който позволява увеличаване или намаляване на размера на видимата област на възпроизвеждания клип.

Всички команди са достъпни и през меню, което се появява при десен клик, заедно с някои допълнителни опции. Така например, менюто предлага възможност за повторение на заредения клип или на цялата плейлиста, както и за търсене напред или назад през интервал от 10 секунди или една минута.

Някои интересни опции се намират в подменюто After Playback – например затваряне на приложението или изключване на системата след края на клипа.

Като цяло, MP4 Player върши чудесна работа, но е ограничен само до три типа видео файлове. Цената на плейъра е 29,99 долара. Пробна версия е достъпна за сваляне безплатно.

Даунлоуд: MP4 Player

Коментар