Уашовски пишат нова трилогия на Матрицата

Слуховете твърдят, че сценарият на следващата триложия е посветен на раждането на Матрицата

Слуховете твърдят, че сценарият на следващата триложия е посветен на раждането на Матрицата

Известната трилогия Матрицата (Matrix) ще има продължение, според слухове от филмовата индустрия. Нещо повече, новата трилогия се пише и ще се продуцира вероятно  от оригиналните автори – братя Уашовски (вече брат и сестра Уашовски, след като през 2012 г. Лорънс си смени пола и стана Лара).

Според източници на Latino-review.com, работите по продължението на научно-фантастичната трилогия вече са в ход. Твърди се, че Warner Bros отчаяно търси солидно заглавие, за да отговори на убийствената конкуренция от филми като Междузвездни войни и Аватар, чиито продължения се очакват през 2017 г.

Но дали изборът на Матрицата е правилният ход? Извън трилогията, Уашовски досега не са направили друг касов хит. Както и да е, те вече пишат следващата Матрица и дори са дали предварителни материали за разглеждане в студиото, като не е изключено в края на краищата да станат и продуценти на филма.

Слуховете твърдят, че сценарият на следващия филм е посветен на раждането на Матрицата. Това може да се хареса на кинолюбителите, които се стекоха да видят първата част от трилогията, но не останаха толкова впечатлени от следващите две части. Подобен подход приложиха и авторите на Междузвездни войни.

Коментари по темата: „Уашовски пишат нова трилогия на Матрицата”

добавете коментар...

  1. Ужас

    Е бати статията…първо е супер измислена…второ Star Wars излиза 2015 а за Аватар дата няма…освен това първата серия на sTAR WARS от новите беше най-слабата,да не говорим че брата и сестрата сега имат нов проект Jupiter Acsending така че който го е написал това ако са му платили..малко са се прецакали.,…

  2. GM

    Полова неточност – вече не са “братя”, а са брат и сестра Уашовски…

Коментар