IBM Connect Sofia 2014 ще дискутира „social” бизнеса

Водеща тема на конференцията IBM Connect Sofia 2014 ще бъде начинът, по който хората работят, общуват и споделят корпоративните ценности

Водеща тема на конференцията IBM Connect Sofia 2014 ще бъде начинът, по който хората работят, общуват и споделят корпоративните ценности

Съвременните технологични решения за „social” бизнес, работата в екип и бъдещето на работната среда ще бъдат във фокуса на конференцията IBM Connect Sofia 2014 този месец в София.

IBM Connect Sofia 2014 е локално продължение на проведената през януари във Флорида 21-ва по ред конференция в областта на корпоративните решения за комуникации и съвместна работа Connect 2014 (Lotusphere), съобщиха организаторите от Ай Би Ес България – IBM Premier бизнес партньор.

Водеща тема на конференцията тази година ще бъде начинът, по който хората работят, общуват и споделят корпоративните ценности. Чрез „социалния бизнес” организациите предоставят среда за изграждане на динамична мрежа от връзки между служителите с цел максимално оползотворяване на знание и информация, усъвършенстване на бизнес процесите и успешно ангажиране към целите на компанията.

Социалният бизнес намалява времето за откриване и привличане на таланти, повишава продуктивността, задържа и развива хората. Компаниите стават по-креативни, осигуряват нови продукти на пазара, а печалбите не закъсняват.

„Това не е просто добър бизнес – това е умен бизнес. Защото това, което е добро за хората, е добро и за бизнеса, а заедно те могат да променят света”, посочиха от Ай Би Ес България.

Основните акценти на IBM Connect Sofia 2014 са:

  • Как „social business” инструментите повишават ефективността на екипите и ангажираността на служителите?
  • Новостите в „social”, мобилните, аналитичните и облачните технологии през 2014.
  • Реални примери от практиката за успешното прилагане на портфолиото IBM Social Collaboration.

Според прогноза на IDC, социалният бизнес ще превземе корпоративния. До 2016 година 60% от корпорациите във Fortune 500 ще са внедрили платформа за социален бизнес в техните среди за съвместна работа и управление. „Социалните” технологии на IBM са лидери на пазара за 4-та поредна година, според IDC.

Конференцията IBM Connect 2014 ще се проведе на 26 март 2013 в хотел Шератон в София под мотото „Energizing Life’s Work”. Очаква се събитието да привлече мениджъри и ръководители на отдели в големи организации, ИТ директори, управители и собственици на малки и средни фирми, които вярват, че хората и начинът, по който общуват и работят заедно, са в основата на успешния бизнес. Конференцията е отворена също за анализатори, журналисти и блогъри.

Коментар