Dell въвежда достъпна мобилна работна станция

Инженери, дизайнери и видео редактори получават удобен инструмент за критични задачи

Инженери, дизайнери и видео редактори получават удобен инструмент за критични задачи

Dell обяви 15-инчова мобилна работна станция за дизайнери, инженери, хора на изкуството и студенти. Моделът Dell Precision M2800 преодолява пропастта между лаптопите от бизнес клас и мобилните работни станции чрез достъпна ISV-сертифицирана система с професионални графични карти и процесори.

Инженери, дизайнери и видео редактори получават достъп до удобен инструмент за изпълнение на техните критични задачи, посочиха от компанията.

Dell Precision M2800 може да бъде конфигурирана с четвърто поколение процесори Intel Core i5 и i7, графична карта AMD FirePro W4170M с 2GB GDDR5 видео памет, до 16GB оперативна памет и до 1TB сторидж. С този хардуер може да се стартират интензивни натоварвания с графични обработки и обработка на данни както в офиса, така и на място при клиента.

15,6-инчовият UltraSharp дисплей идва с резолюция HD или FHD (1920х1080). Осигурена е поддръжка на работа с няколко монитора и докинг станция, за да се опрости преходът от мобилното работно пространство към настолното.

Моделът M2800 ще бъде ISV сертифициран за приложения като Autodesk AutoCAD, Inventor и Revit, Dassault Systеmes Solidworks, PTC Creo и др. В допълнение, M2800 идва с Dell Precision Performance Optimiser (DPPO), който автоматично регулира настройките на системата за оптимизиране на специфични приложения.

M2800 ще излезе на пазара тази пролет, като цените ще станат известни в следващите седмици, съобщи Dell.

Коментар