Функция на Facebook стимулира срещите на живо

Притежателите на смартфони и таблети ще знаят във всеки момент има ли наблизо техен приятел

Притежателите на смартфони и таблети ще знаят във всеки момент има ли наблизо техен приятел

След като привлече повече от милиард потребители във виртуалния свят, Facebook въвежда функция, която насърчава общуването на живо, в реалния свят.

В мобилните приложения на Facebook ще бъде добавена функция Nearby Friends, която позволява на потребителите на социалната мрежа в реално време да узнаят местоположението на своите приятели.

Така, когато на картата видите наблизо ваш приятел, можете да си организирате среща на живо. Разбира се, ако не искате приятелите ви да знаят къде сте, имате възможност да изключите тази функция.

Nearby Friends ще бъде част от мобилните приложения на Facebook за устройства с iOS и Android. Хората със смартфони и таблети получават прекрасна възможност за общуване на живо със своите „социални” приятели.

Първоначално, новата функция ще бъде достъпна за потребителите на Facebook в САЩ. Все още не са известни плановете на компанията да предложи подобна функционалност и в останалите страни по света.

Коментари по темата: „Функция на Facebook стимулира срещите на живо”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    И всичко това, за да може ЦРУ да знае всеки къде се намира.

  2. Идиократ

    По-добре да измислят как да стимулират умствените способности в тази малоумна система Facebook печелеща от търговия с лични / интимни данни.

    За повече информация за последвията вижте филма идиокрация.

Коментар