Звънят в полицията за спрял Facebook

Ако ви трябват нови доказателства за това колко сме пристрастени към социалните мрежи, няма по-убедително потвърждение от една скорошна случка в Лос Анджелис. Оказва се, че жители на мегаполиса са звъняли в полицията, заради липсата на достъп до Facebook.

Сержант Бъртън Бринг от Лос Анджелис пояснява, че полицията не е отговорна за спирането на Facebook

Сержант Бъртън Бринг от Лос Анджелис пояснява, че полицията не е отговорна за спирането на Facebook

Facebook, като всяка друга технологична компания, понякога се сблъсква със сериозни проблеми. Отказът на мрежата в рамките на час и половина през миналата седмица доведе до вълна от оплаквания на потребители в Twitter от „ужасния” престой.

Колко луд обаче трябва да е човек, за да се обади в полицията за това, че няма достъп  до Facebook? Изглежда доста потребители са позвънили на 911, след като един сержант от Лос Анджелис написа в Twitter: „Facebook не е проблем на правоприлагането, не ни се обаждайте за това, че нямате достъп, ние не знаем кога FB ще бъде възстановен!”.

В отговор дали е сериозен с посланието си в Twitter, сержант Бъртън Бринг отговаря утвърдително, допълвайки, че в службата са получили много обаждания от непознати номера за проблемите с Facebook.

Коментари по темата: „Звънят в полицията за спрял Facebook”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    За съжаление, на българина му липсва толерантност. Мирчо, приятелю, я си представи само за момент, че допускащият грешки е на химиотерапия, със силно намалена, почти никаква чувствителност на пръстите, страдащ от странични ефекти като хемобраин(примерно)… Или има други заболявания, или просто има някакъв проблем? Казвам ти го като човек, изпитал на гърба си това. Имай впредвид, че съм бивш републикански по математика, освен български имам още 3 езика на функционално ниво. За образование няма да говоря, да не става прекалено. Забележи, въпреки, че поста ти ме кара да те чувствам като човек с психични проблеми, аз ти говоря като на разумен човек. И ти обяснявам и се опитвам да съм толерантен. Опитай и ти. Може пък България да стане по – хубаво място за живеене 😉

  2. Драгомир

    Mir4o това беше хубъва димонстрациа.

  3. Mir4o

    “напАПно”; “побързо”; “МумствениАт”; “доИде”; “скапаниА”; “казЖам”

    Пожелавам, бързо осъзнаване!

  4. Anonymous

    Хората напапно са се побъркали колкото побързо се осъзнае човек и мумствениат му багаж доиде навреме толкова по бързо ще изтрие скапаниа FB или както аз му казжам FBI то 😀

Коментар