eCommera се преименува на OrderDynamics

„Служителите ни в България реално променят начина, по който водещите търговски компании в света оперират”, коментира Любомир Чолаков, управител на OrderDynamics в България

„Служителите ни в България реално променят начина, по който водещите търговски компании в света оперират”, заяви Любомир Чолаков, управител на OrderDynamics в България

Софтуерната компания eCommera, чийто най-голям R&D център се намира в България, обяви нова корпоративна идентичност. Доставчикът на облачен софтуер за ритейл сектора вече оперира на световните пазари под името OrderDynamics, обединявайки дъщерните си фирми в единен глобален бранд.

Под новото име компанията ще продължи да предлага интегрирани софтуерни решения от SaaS платформа и услуги за управление и анализ на големи масиви от данни, с които подпомага дейността на търговците.

OrderDynamics внедрява стимулиращи печалбата анализи в своя софтуер за управление на поръчки, в самата търговска платформа и в приложения на трети страни, поясни главният изпълнителен директор Андрю МакГрегър. По този начин компанията подпомага търговците в стремежа им да осигурят цялостно преживяване на клиентите, като в същото време оптимизира управлението на наличности, доставки, промоции и маркетинг.

„Служителите ни в България реално променят начина, по който водещите търговски компании в света оперират – по-добре, по-бързо и по-интелигентно”, коментира новината Любомир Чолаков, управител на OrderDynamics в България.

Преходът към единен световен бранд идва във време на бърз растеж за дружеството. OrderDynamics се развива активно в Северна Америка и Европа. Само през последните 12 месеца повече от 30 нови големи марки и ритейл компании, включително 9 от 100-те най-големи онлайн търговци, са избрали решенията на компанията.

Дружеството отчете 46 процента ръст на приходите на годишна база. През февруари тази година компанията си осигури допълнително финансиране от 41 милиона долара от водещи инвеститори.

Коментар